2024 March 29 - جمعه 10 فروردين 1403
امیرالمؤمنین (سلام الله علیه)، کفو بی همتای فاطمه زهرا (سلام الله علیها)
کد مطلب: ١٣٤٠٣ تاریخ انتشار: ٠٢ مرداد ١٣٩٩ - ٠٧:٤٨ تعداد بازدید: 2465
سخنراني ها » حضرت زهرا (س)
امیرالمؤمنین (سلام الله علیه)، کفو بی همتای فاطمه زهرا (سلام الله علیها)

سخنرانی عمومی 99/05/02

بسم الله الرحمن الرحیم

تاریخ: 99/05/02

موضوع: امیرالمؤمنین (سلام الله علیه)، کفو بی همتای فاطمه زهرا (سلام الله علیها)

(سخنرانی در حرم حضرت معصومه)

فهرست موضوعات این سخنرانی:

امیرالمؤمنین (سلام الله علیه)، کفو بی همتای فاطمه زهرا (سلام الله علیها)

جریان عجیب خواستگاری ابوبکر و عمر از حضرت زهرا (سلام الله علیها)

جریان شیرین خواستگاری امیرالمؤمنین از حضرت زهرا (سلام الله علیهما)

اعتراض صحابه به ازدواج حضرت زهرا با امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) !!!

جعل فضائل بدلی برای صحابه در مقابل فضائل اهلبیت (علیهم السلام)

تقدیم به پیشگاه مقدس و باعظمت حضرت بقیة الله الأعظم (ارواحنا لتراب مقدمه الفداء) صلواتی عنایت فرمایید.

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم و به نستعین و هو خیر ناصر و معین الحمدلله و الصلاة علی رسول الله و علی آله آل الله لاسیما علی مولانا بقیة الله و اللعن الدائم علی اعدائهم اعداء الله إلی یوم لقاء الله. الحمدلله الذی هدانا لهذا و ما کنّا لنهتدی لولا أن هدانا الله

خدا را بر تمام نعمت‌هایش به ویژه نعمت ولایت سپاس می گوییم و این ایام مبارک و این ماه باعظمت و با شرافت که اتفاقات نورانی در این ماه افتاده است را خدمت شما سروران گرامی تبریک عرض می‌کنیم.

آغازین این ماه، بهترین و عالی‌ترین پیوند عالم هستی یعنی پیوند حضرت امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) و حضرت صدیقه طاهره (سلام الله علیها) و بعد روز شریف عرفه و روز اجابت دعاها و بخشش گناهان و روز عید قربان و مهم‌تر از همه، عید امامت و ولایت عید غدیرخم است.

برخی از اتفاقات دیگر در این ماه رخ داده است که ما همه آنها را به پیشگاه مقدس مولا و صاحب نعمتمان حضرت بقیة الله الأعظم (ارواحنا لتراب مقدمه الفداء) و حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها) کریمه اهلبیت و همه علاقه مندان به اهلبیت عصمت و طهارت و شما گرامیان تبریک و تهنیت عرض می‌کنیم.

خدا را به آبروی امیرالمؤمنین و حضرت فاطمه زهرا سوگند می‌دهم عیدی ما را فرج موفور السرور مولایمان حضرت بقیة الله الأعظم (ارواحنا لتراب مقدمه الفداه) قرار بدهد، به برکت صلوات بر محمد و آل محمد.

با توجه به درخواستی که شده بود، قرار شد ما امشب در رابطه با بزرگترین و مقدس‌ترین پیمان و پیوند عالم هستی، ازدواج مقدس امیرالمؤمنین و حضرت صدیقه طاهره سخنانی را خدمت شما گرامیان و نیز عزیزانی که این برنامه را زنده مشاهده می‌کنند تقدیم کنیم.

در رابطه با این ازدواج سخن زیاد است و با بیست دقیقه و نیم ساعت نمی‌شود حق مطلب را ادا کرد و یا شبهاتی که برخی از معاندین و وهابیت در این زمینه آوردند را پاسخ داد.

من به صورت فهرست وار به چند نکته‌ای که به نظرم می‌رسد لازم و ضروری است، اشاره می‌کنم.

امیرالمؤمنین (سلام الله علیه)، کفو بی همتای فاطمه زهرا (سلام الله علیها)

نکته اول روایتی است که در منابع شیعه و برخی از منابع اهل سنت آمده است که:

«لَوْ لَا أَنَّ اللَّهَ تَبَارَک وَ تَعَالَی خَلَقَ أَمِیرَ الْمُؤْمِنِینَ ع لِفَاطِمَةَ مَا کانَ لَهَا کفْوٌ عَلَی ظَهْرِ الْأَرْضِ مِنْ آدَمَ وَ مَنْ دُونَه»

الکافی، نویسنده: کلینی، محمد بن یعقوب، محقق / مصحح: غفاری علی اکبر و آخوندی، محمد، ج 1، ص 461، ح 10

علامه مجلسی (رحمةالله علیه) در «روضة المتقین»، جلد 5، صفحه 343 این روایت را با عنوان: «و فی القوی کالصحیح» می‌آورد، یعنی این چنین نیست که بگویند سند این روایات مخدوش یا جعلی و ساختگی است. روایت از نظر سند کاملاً محکم و قوی است.

در این زمینه سخن زیاد است و من به همین مقدار اکتفا می‌کنم. «مرحوم شیخ صدوق» در کتاب «عیون أخبار الرضا» جلد اول صفحه 225 این قضیه را خیلی مفصل نقل می‌کند.

جریان عجیب خواستگاری ابوبکر و عمر از حضرت زهرا (سلام الله علیها)

نکته دوم بحث طرح خواستگاری از حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) توسط برخی از صحابه بوده است. بنده به مطالبی که در کتب شیعه آمده است کاری ندارم، اما به آنچه در کتب اهل سنت، آن هم با سند و روایت صحیح آمده است اشاره می‌کنم.

آقای «ابن حجر مکی» متوفای 974 هجری کتابی به نام «الصواعق المحرقة» دارد. ایشان در مقدمه کتاب می‌نویسد: من دیدم در اطراف مکه و مدینه یک سری جوانان اهل سنت جذب مذهب شیعه می‌شوند. من این کتاب را نوشتم تا از استبصار جوانان اهل سنت جلوگیری کنم.

ایشان در جلد 2 صفحه 471 مفصل از «ابو داود سجستانی» نقل می‌کند که خلیفه اول به خواستگاری حضرت صدیقه طاهره آمد؛

«أن أبا بکر خطبها فأعرض عنه ثم عمر فأعرض عنه»

واژه «فأعرض عنه» خیلی پیام دارد. یک مرتبه می‌گوید: «فلم یبقل» به معنای اینکه خواستگاری را قبول نکرد و جواب رد داد. ولی معنای «فأعرض عنه» این است که نبی مکرم با کراهت و ناراحتی فرمود که من به شما دختر نخواهم داد! در ادامه روایت وارد شده است:

«فأتيا عليا فنبهاه إلى خطبتها فجاء فخطبها»

الصواعق المحرقة علی أهل الرفض والضلال والزندقة، اسم المؤلف: أبو العباس أحمد بن محمد ابن حجر الهیثمی، دار النشر: مؤسسة الرسالة - لبنان - 1417 هـ - 1997 م، الطبعة: الأولی، تحقیق: بن عبد الله الترکی - کامل محمد الخراط، ج 2، ص 471

«نسائی» در کتاب «سنن» خود که یکی از صحاح سته است، در جلد ششم صفحه 62 نقل می‌کند که خلیفه اول و خلیفه دوم هر دو به خواستگاری حضرت فاطمه زهرا آمدند ولی رسول گرامی اعراض فرمودند و دست رد به سینه هردو زدند.

«خَطَبَ أَبُو بَكْرٍ، وَعُمَرُ رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُمَا فَاطِمَةَ، فَقَالَ رَسُولُ اللَّهِ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ: «إِنَّهَا صَغِيرَةٌ» فَخَطَبَهَا عَلِيٌّ، فَزَوَّجَهَا مِنْهُ»

محقق کتاب، نظر آقای «البانی» را در ذیل روایت می نویسد:

« قال الشيخ الألباني: صحيح الإسناد»

سنن النسائي؛ المؤلف: أحمد بن شعيب أبو عبد الرحمن النسائي، الناشر: مكتب المطبوعات الإسلامية – حلب، الطبعة الثانية ، 1406 – 1986، تحقيق: عبدالفتاح أبو غدة؛ الأحاديث مذيلة بأحكام الألباني عليها؛ ج 6، ص 62، ح 3221

جالب اینجاست که این قضیه را «حاکم نیشابوری» در کتاب «المستدرک علی الصحیحین» جلد دوم صفحه 181 نقل می‌کند و می‌گوید:

« هذا حديث صحيح على شرط الشيخين ولم يخرجاه»

این روایت صحیح است و شرایط «صحیح بخاری» و «صحیح مسلم» را دارد.

المستدرك على الصحيحين، اسم المؤلف: محمد بن عبدالله أبو عبدالله الحاكم النيسابوري، دار النشر: دار الكتب العلمية - بيروت - 1411هـ - 1990م، الطبعة: الأولى، تحقيق: مصطفى عبد القادر عطا؛ ج2، ص 181، ح 2705

به گفته ایشان این روایت، روایتی نیست که آقایان ادعا کنند ضعیف یا ساختگی است. بعضی از وهابی‌ها ادعا می‌کنند که بعضی از روایات را علمای شیعه در کتاب‌های ما وارد کرده‌اند.

مگر کتاب‌های شما به قدری بی در و پیکر بوده یا علمای شما آن قدر غافل بودند که شیعیان توانستند به کتاب‌های شما روایات وارد کنند؟! این سخن، سخنی است که به قول معروف مرغ پخته هم به آن می‌خندد!

«ابن حجر هیثمی» روایت مفصلی را نقل می‌کند که حدود سه صفحه است. جالب اینجاست که آقای «هیثمی» در کتاب «مجمع الزوائد» هم این روایت را آورده است. «هیثمی» متوفای 807 هجری و یکی از استوانه‌های علمی اهل سنت است.

امتیازی که کتاب «مجمع الزوائد» دارد، این است که هر روایتی می‌آورد بررسی سندی می‌کند. روایاتی که سندش ضعیف باشد را تصریح به ضعفش می‌کند و روایات صحیح را هم به صراحت تأیید می‌کند.

ایشان در جلد 9 صفحه 206 قضیه را این چنین نقل می‌کند و می‌گوید: ابوبکر نزد عایشه همسر پیغمبر اکرم بود. البته همه آقایان می‌دانند که این ازدواج سال دوم هجرت بعد از جنگ بدر اتفاق افتاده است.

ازدواج عایشه با پیغمبر اکرم و ازدواج حفصه با پیغمبر اکرم هردو در همان سال انجام شده است. به عبارت دیگر ابوبکر و عمر، هر دو دختری در خانه پیغمبر اکرم دارند.

ابوبکر نزد عایشه آمد و گفت:

« يَا عَائِشَةُ، إِذَا رَأَيْتِ مِنْ رَسُولِ اللَّهِ طِيبَ نَفْسٍ وَإِقْبَالًا عَلَيْكِ فَاذْكُرِي لَهُ أَنِّي ذَكَرْتُ فَاطِمَةَ فَلَعَلَّ اللَّهَ - عَزَّ وَجَلَّ - أَنْ يُيَسِّرَهَا لِي»

من خیلی دوست دارم که از فاطمه برایم خواستگاری کنی. هر زمان دیدی حال پیغمبر مناسب است، این مسئله را با ایشان مطرح بکن.

عایشه خدمت پیغمبر اکرم رفت و عرضه داشت: پدرم خواستگار حضرت فاطمه زهراست! حال نویسنده نیاورده است که پیغمبر اکرم چه برخوردی با عایشه کرده است، اما نقل شده است که عایشه نزد پدرش برگشت و گفت:

« يَا أَبَتَاهُ، وَدِدْتُ أَنِّي لَمْ أَذْكُرْ لَهُ الَّذِي ذَكَرْتَ»

ای کاش چنین درخواستی از پیغمبر اکرم نکرده بودم.

مجمع الزوائد ومنبع الفوائد؛ المؤلف: أبو الحسن نور الدين علي بن أبي بكر بن سليمان الهيثمي (المتوفى: 807هـ)، المحقق: حسام الدين القدسي، الناشر: مكتبة القدسي، القاهرة، عام النشر: 1414 هـ، 1994 م؛ ج 9، ص 206، ح 15211

این نکته بسیار ظریف است. معمولاً آقایان بنا ندارند که برخی مطاعن را نقل کنند. «ذهبی» می‌گوید: واجب است بعضی از مطالبی که مورد طعن صحابه هست را نقل نکنیم و از کتاب‌ها نابود کنیم تا مردم به صحابه بدبین نشوند:

«َهَذَا فِيْمَا بِأَيْدِيْنَا وَ بَيْنَ عُلُمَائِنَا، فَيَنْبَغِي طَيُّهُ وَ إِخْفَاؤُهُ، بَلْ إِعْدَامُهُ، لِتَصْفُوَ القُلُوْبُ، وَ تَتَوَفَّرَ عَلَى حُبِّ الصَّحَابَةِ، وَ التَّرَضِّي عَنْهُمُ، وَ كُتْمَانُ ذَلِكَ مُتَعَيِّنٌ عَنِ العَامَّةِ، وَ آحَادِ العُلَمَاءِ»

این روایات در بین ما و علمای ما موجود است. و لازم است که از کتاب ها برداشته شود و مخفی شود. بلکه از بین برده شود. برای اینکه دلها نسبت به صحابه صاف شود و علاقه مردم به صحابه و رضایتشان از صحابه روز افزون شود و کتمان مطالب مطاعن صحابه بر عموم مردم و تک تک علماء، واجب است.

سير أعلام النبلاء، اسم المؤلف: محمد بن أحمد بن عثمان بن قايماز الذهبي أبو عبد الله، دار النشر: مؤسسة الرسالة - بيروت - 1413، الطبعة: التاسعة، تحقيق: شعيب الأرناؤوط، محمد نعيم العرقسوسي؛ ج10، ص 92

این خبر به خلیفه دوم «عمر بن خطاب» رسید. او نزد دخترش «حفصه» رفت و گفت: از فاطمه برایم خواستگاری کن.

« يَا حَفْصَةُ إِذَا رَأَيْتِ مِنْ رَسُولِ اللَّهِ إِقْبَالًا - يَعْنِي عَلَيْكِ - فَاذْكُرِينِي لَهُ وَاذْكُرِي فَاطِمَةَ لَعَلَّ اللَّهَ أَنْ يُيَسِّرَهَا لِي»

«حفصه» برای خواستگاری آمد و بازهم نویسنده در خصوص برخورد پیغمبر اکرم مطلبی نیاورده است. حفصه نزد پدرش «عمر بن خطاب» برگشت و گفت:

«يَا أَبَتَاهُ، وَدِدْتُ أَنِّي لَمْ أَكُنْ ذَكَرْتُ لَهُ شَيْئًا»

مجمع الزوائد ومنبع الفوائد؛ المؤلف: أبو الحسن نور الدين علي بن أبي بكر بن سليمان الهيثمي (المتوفى: 807هـ)، المحقق: حسام الدين القدسي، الناشر: مكتبة القدسي، القاهرة، عام النشر: 1414 هـ، 1994 م؛ ج 9، ص 206، ح 15211

حال در خصوص اینکه پشت پرده چه اتفاقی افتاده است، بعد از آمدن حضرت ولی عصر (ارواحنا فداه) پرده‌ها بالا می‌رود و قضیه روشن خواهد شد. البته اهل فن و کسانی که اهل و حدیث شناس و از تاریخ باخبر هستند می‌فهمند قضیه چیست.

در ادامه روایت دارد که این دو نفر نزد امیرالمؤمنین آمدند و عرضه داشتند: یا علی! پیغمبر اکرم به ما جواب رد داد و دست رد به سینه ما زد. شما برو و از فاطمه خواستگاری کن. امیرالمؤمنین کسی همانند عایشه و حفصه را در خانه پیغمبر اکرم نداشت تا برود و وساطت کند؛ لذا خود حضرت شخصاً رفت و خواستگاری کرد.

بنده هرگاه این روایت را می‌خوانم، واقعاً دلم برای غربت و مظلومیت امیرالمؤمنین می‌سوزد! علی بن أبی طالب نزد رسول گرامی اسلام آمد که داستان آن مفصل هست. حضرت به نقل «هیثمی» عرضه داشت: یا رسول الله من تصمیم به ازدواج با فاطمه دارم.

البته ظاهراً در نقل های دیگر هست که حضرت خجالت کشید که این قضیه را به صراحت با پیغمبر اکرم مطرح کنند و لذا فرمود من قصد دارم ازدواج کنم.

رسول اکرم قریب به این عبارت فرمودند: علی جان! من زهرا را برای تو ذخیره کرده‌ام. نه تنها من، بلکه خداوند عالم زهرا را به عقد و ازدواج تو درآورده است.

خیلی جالب است. این روایات واقعاً لذت دارد. حال اگر این روایات در کتب شیعه باشد، ادعا می‌کنند که شیعیان می‌خواهند از روی غلو این مطالب را بیان کنند؛ ولی وقتی استوانه‌های اهل سنت این قضایا را نقل می‌کنند انسان از خوشحالی بال درمی آورد.

جریان شیرین خواستگاری امیرالمؤمنین از حضرت زهرا (سلام الله علیهما)

«مرحوم شیخ طوسی» هم در کتاب «أمالی» صفحه 39 این قضایا را مفصل مطرح می‌کند. البته «شیخ صدوق» نکته ظریفی دارد که در کتب اهل سنت هم نیامده است. ایشان می‌نویسد: وقتی ابوبکر و عمر برای خواستگاری از حضرت فاطمه زهرا آمدند، رسول اکرم این قضیه را با حضرت فاطمه در میان گذاشتند. دارد که:

«فَرَأَیتُ الْکرَاهَةَ فِی وَجْهِهَا»

جالب است که ایشان ننوشته است که حضرت فاطمه قبول نکرد. کلمه «الْکرَاهَةَ» به معنای این است که از ایشان بدم می‌آید، دوست ندارم و از آنها کراهت دارم. لذا رسول اکرم فرمودند: زهرا از ازدواج با شما کراهت دارد.

رسول اکرم ماجرای حضرت امیرالمؤمنین را مطرح می‌کند و می‌فرماید: زهراجان! اولین کسی که در راه اسلام قدم گذاشت علی بود. اولین کسی که در اسلام شمشیر کشید و پرچم اسلام را سربلند کرد علی بود. حضرت شروع کرد در رابطه با فضائل امیرالمؤمنین مطالبی را مطرح فرمود. در این هنگام بود که:

«فَأَتَاهُ جَبْرَئِیلُ (عَلَیهِ السَّلَامُ) فَقَالَ: یا مُحَمَّدُ، زَوِّجْهَا عَلِی بْنَ أَبِی طَالِبٍ، فَإِنَّ اللَّهَ قَدْ رَضِیهَا لَهُ وَ رَضِیهُ لَهَا»

جبرئیل نازل شد و فرمود: یا محمد! زهرا را به عقد علی بن أبی طالب درآور، زیرا خداوند عالم بر این رضایت دارد.

«قَالَ عَلِی: فَزَوَّجَنِی رَسُولُ اللَّه»

الأمالي؛ طوسى، محمد بن الحسن‏، ناشر: دار الثقافة، قم، 1414ق؛ ص 39، ح 44

«مرحوم شیخ طوسی» (رضوان الله تعالی علیه) مطالب دیگری هم در این خصوص نقل کرده است.

اعتراض صحابه به ازدواج حضرت زهرا با امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) !!!

نکته سوم این است که این قضیه خواستگاری و ازدواج حضرت امیر با حضرت زهرا به مزاق مهاجرین و انصار خوش نیامد و لذا شروع به اعتراض و سمپاشی علیه رسول گرامی اسلام کردند. که چرا ما رفتیم خواستگاری فاطمه، ایشان موافقت نکرد، ولی وقتی علی رفت موافقت کرد.

«وقد کان جماعة من المهاجرین خطبوها إلی رسول الله فلما زوجها علیا قالوا فی ذلک»

تاریخ الیعقوبی، اسم المؤلف: أحمد بن أبی یعقوب بن جعفر بن وهب بن واضح الیعقوبی، دار النشر: دار صادر – بیروت، ج 2، ص 41، باب قدوم رسول الله المدینة

مهاجرین شروع به هجمه علیه پیغمبر اکرم کردند. تهاجم و هجمه علیه ولایت از زمان رسول اکرم سرچشمه گرفته است و تنها مربوط به سقیفه و هجوم به خانه حضرت فاطمه زهرا و شهادت حضرت زهرا نیست.

از همان روزهای آغازینی که دیدند رسول اکرم نسبت به امیرالمؤمنین این چنین علاقه و محبت دارد، شروع به هجمه کردند. در این روایت کلمه «المهاجرین» آمده که معلوم می شود یک نفر یا دو نفر نیست. «مرحوم علامه مجلسی» به نقل از «أمالی شیخ طوسی» می‌نویسد:

«لَمَّا زَوَّجَ رَسُولُ اللَّهِ ص فَاطِمَةَ مِنْ عَلِيٍّ أَتَاهُ أُنَاسٌ مِنْ قُرَيْش‏»

وقتی پیغمبر فاطمه را به ازدواج علی درآورد، مردانی از قریش اعتراض کردند.

بحار الأنوار( ط- بيروت)، مجلسى، محمد باقر بن محمد تقى،‏ ناشر: دار إحياء التراث العربي، بيروت، 1403ق؛‏ ص 43، ح 104

مردانی از قریش هجمه علیه پیغمبر اکرم را آغاز کردند مبنی بر اینکه چرا پیغمبر اکرم میان ما و علی بن أبی طالب تفاوت می‌گذارد.

زمانی که ما برای خواستگاری دخترش می‌رویم حضرت دست رد به سینه ما می زند و اعراض و اظهار کراهت می‌کند، اما خودش زهرا را به عقد علی بن أبی طالب درمی آورد!!

هجمه‌ها در جامعه مدینه اوج گرفت، به طوری که رسول اکرم فرمود:

« إِنَّ اللَّهَ أَمَرَنِي أَنْ أُزَوِّجَ فَاطِمَةَ من عَلِيٍّ»

به خدا سوگند من نبودم که زهرا را به عقد علی درآوردم، بلکه خداوند زهرا را به عقد علی درآورد.

المعجم الكبير، اسم المؤلف: سليمان بن أحمد بن أيوب أبو القاسم الطبراني، دار النشر: مكتبة الزهراء - الموصل - 1404 - 1983، الطبعة: الثانية، تحقيق: حمدي بن عبدالمجيد السلفي؛ ج 10، ص 156، ح 10305

در بعضی از موارد آمده است:

« مَا زَوَّجْتُ فَاطِمَةَ إِلَّا بَعْدَ مَا أَمَرَنِيَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ بِتَزْوِيجِهَا »

بحار الأنوار، نويسنده: مجلسى، محمد باقر بن محمد تقى‏، محقق / مصحح: جمعى از محققان‏، ج 43، ص 104، ح 16

و یا دارد:

«بأن الله زوج عليا من فاطمة»

الصواعق المحرقة، اسم المؤلف: أبو العباس أحمد بن محمد ابن حجر الهيثمي، دار النشر: مؤسسة الرسالة - لبنان - 1417هـ - 1997م، الطبعة: الأولى، تحقيق: عبد الرحمن بن عبد الله التركي - كامل محمد الخراط، ج 2، ص 499، باب المقصد الثاني

پیغمبر اکرم به صراحت فرمودند که خداوند به من دستور داده و من تابع دستور الهی هستم.

(إِنْ أَتَّبِعُ إِلاَّ ما یوحی إِلَی)

من تنها از آنچه به من وحی می‌شود پیروی می‌کنم.

سوره انعام (6): آیه 50

من به اختیار خودم و با میل خودم این چنین کاری را انجام ندادم. این هم نشانگر مظلومیت رسول گرامی اسلام است که حتی در قضیه تزویج دخترش هم این چنین شروع به هجمه می‌کنند.

جعل فضائل بدلی برای صحابه در مقابل فضائل اهلبیت (علیهم السلام)

نکته چهارم این است که معمولاً آقایان در کنار فضائلی که برای اهلبیت است، فضائل بدلی برای دیگران درست کردند. البته بنده بسیار از این فضائل بدلی خوشحالم. درست کردن فضائل بدلی نشانگر این است که این فضائل اهلبیت واقعیت دارد.

به عنوان مثال اگر کسی اسکناس ده هزار تومانی یا پنجاه هزار تومانی تقلبی درست می‌کند، نشانگر این است که اسکناس پنجاه هزار تومانی واقعی وجود دارد که تقلبی آن را درست می‌کنند.

کسی اسکناس تقلبی پانزده هزار تومانی، هشت هزار تومانی یا چهل هزار تومانی درست نمی کند؛ چون اصلشان هم وجود ندارد.

به عنوان مثال رسول گرامی اسلام می‌فرماید:

«الْحَسَنُ وَالْحُسَینُ سَیدَا شَبَابِ أَهْلِ الْجَنَّةِ»

مسند الإمام أحمد بن حنبل، اسم المؤلف: أحمد بن حنبل أبو عبدالله الشیبانی، دار النشر: مؤسسة قرطبة – مصر، ج 3، ص 3، ح 11012

از طرف دیگر می‌بینیم روایاتی این چنین جعل شده است:

«أبو بَکرٍ وَعُمَرُ سَیدَا کهُولِ أَهْلِ الْجَنَّةِ»

ابوبکر و عمر سید پیران اهل بهشت هستند.

المعجم الکبیر، اسم المؤلف: سلیمان بن أحمد بن أیوب أبو القاسم الطبرانی، دار النشر: مکتبة الزهراء - الموصل - 1404 - 1983، الطبعة: الثانیة، تحقیق: حمدی بن عبدالمجید السلفی، ج 22، ص 104، ح 257

من نمی‌دانم پیرمردها در بهشت می‌خواهند چکار کنند!؟ پیرمردی که در آخر عمر چندین نفر به او برای کارهای شخصی‌اش کمک می‌کردند، با این وضع چطور می‌خواهد به بهشت برود؟! این‌ها مسخره بازی‌هایی بیش نیست.

بسیاری از اینها روایات صریح دارند مبنی بر اینکه تمام خلایق اعم از پیر و جوان یا حتی بچه سقط شده موقع ورود به بهشت به صورت یک جوان شاب و قدرتمند وارد بهشت می‌شوند.

اگر بچه سقط شده یا بچه یک ماهه به همین شکل به بهشت برود، در آنجا می‌خواهد چکار کند؟! آیا باید ملائکه و حوری‌ها او را در گهواره نگاه دارند؟! همچنین در روایت دیگر آمده است:

«أنا مدینة العلم وعلی بابها»

من شهر علم هستم و علی در آن است.

المستدرک علی الصحیحین، اسم المؤلف: محمد بن عبدالله أبو عبدالله الحاکم النیسابوری، دار النشر: دار الکتب العلمیة - بیروت - 1411 هـ - 1990 م، الطبعة: الأولی، تحقیق: مصطفی عبد القادر عطا، ج 3، ص 137، ح 4637

برای این روایت هم روایتی جعل کردند:

«أنا مدينة العلم وأبو بكر أساسها وعمر حيطانها وعثمان سقفها وعلي بابها»

من شهر علم هستم، ابوبکر اساس آن است، عمر دیوار آن است، عثمان سقف آن است و علی در آن است.

تاريخ مدينة دمشق وذكر فضلها وتسمية من حلها من الأماثل، اسم المؤلف: أبي القاسم علي بن الحسن إبن هبة الله بن عبد الله الشافعي، دار النشر: دار الفكر - بيروت - 1995، تحقيق: محب الدين أبي سعيد عمر بن غرامة العمري، ج 9، ص 20

انسان معطل می‌ماند!! با این حساب تنها یادشان رفته است که بگویند یزید هم سرویس بهداشتی شهر پیغمبر اکرم است!!

بنده حدود چهل روایت که در فضائل اهلبیت آمده است را جمع کردم که وهابیت یا در خصوص آنها روایت بدلی درست کردند یا کاری کردند که این روایات را زیر سؤال ببرند. مثلاً پیغمبر اکرم فرمودند:

«فَاطِمَةُ بَضْعَةٌ مِنِّی فَمَنْ أَغْضَبَهَا أَغْضَبَنِی»

فاطمه پاره وجود من است، هرکسی او را به غضب آورد مرا به غضب آورده است.

الجامع الصحیح المختصر، اسم المؤلف: محمد بن إسماعیل أبو عبدالله البخاری الجعفی، دار النشر: دار ابن کثیر, الیمامة - بیروت - 1407 - 1987، الطبعة: الثالثة، تحقیق: د. مصطفی دیب البغا، ج 3، ص 1361، ح 3510

این روایت در کتب «صحیح بخاری» و «صحیح مسلم» هشت، نُه مورد آمده است. کتاب «صحیح بخاری» در اینترنت موجود است. عزیزان می‌توانند کتاب را دانلود کنند و موارد را مشاهده کنند.

در این خصوص داستانی جعل کرده‌اند و ادعا کرده‌اند که علی بن أبی طالب می‌خواست از دختر «ابوجهل» خواستگاری کند، به همین خاطر حضرت فاطمه زهرا ناراحت بود لذا پیغمبر اکرم فرمودند:

«فَاطِمَةُ بَضْعَةٌ مِنِّی فَمَنْ أَغْضَبَهَا أَغْضَبَنِی»

خیلی عجیب است! بنده سال گذشته شب شهادت حضرت فاطمه زهرا در اینجا عرض کردم که راوی این روایت در کتاب «صحیح بخاری» و «صحیح مسلم» شخصی به نام «مسور بن مخرمه» هست.

خود این شخص، سال دوم هجری به دنیا آمده است و آقایان خودشان دارند که ماجرای خواستگاری هم در سال دوم هجرت بوده است.

با این حساب زمانی که خواستگاری صورت گرفت، راوی یا در صلب پدرش بود یا در رحم مادرش بود. حداقل این است که بگوییم راوی در دامن مادرش شیر می‌خورد!!

همان جمله مشهور و منتسب به امام سجاد که فرمود: خدا را شکر که دشمنان ما را از میان احمق‌ها قرار دادی.

در رابطه با ماجرای حضرت فاطمه زهرا و ازدواج آن بزرگوار به قدری شبهه‌ها درست کردند که فرصت چندانی برای بیان آن نیست. بنده تنها به بعضی از این شبهات اشاره می‌کنم.

در یکی از شبهات وارد شده است که وقتی حضرت فاطمه زهرا ازدواج کردند نزد پیغمبر اکرم آمد، گریه و زاری کرد و فرمود: یا رسول الله! مرا به علی بن أبی طالب تزویج کردی که فقیر است و مالی ندارد.

«قالت فاطمة: إنك زوجتني فقيراً لا مال له»

شرح نهج البلاغة، اسم المؤلف: أبو حامد عز الدين بن هبة الله بن محمد بن محمد بن أبي الحديد المدائني، دار النشر: دار الكتب العلمية - بيروت / لبنان - 1418هـ - 1998م، الطبعة: الأولى، تحقيق: محمد عبد الكريم النمري؛ ج 9، ص 104

وهابیت تمامی این موارد را آورده و با آب و تاب نقل کرده است! دشمنان نقطه ضعف دیگری نتوانستند پیدا کنند، به همین خاطر ادعا کردند که حضرت فاطمه زهرا ناراحت بود که همسر او ثروت ندارد! این هم از عجائب روزگار است.

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

«مستدرک علی الصحیحین» اثر «حاکم نیشابوری» جلد 3 صفحه 129 وقتی این روایت را نقل می‌کند، مطلبی می‌نویسد که «ذهبی» نمی‌تواند تحمل کند و ادعا می‌کند روایت جعلی و ساختگی است.

با عقل «ذهبی» سازگار نیست که حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) که افتخار رسول گرامی اسلام، افتخار امیرالمؤمنین، افتخار اهلبیت، افتخار جهان اسلام و افتخار عالم هستی است و:

«وَأَنَّ فَاطِمَةَ سَیدَةُ نِسَاءِ أَهْلِ الْجَنَّةِ»

مسند الإمام أحمد بن حنبل، اسم المؤلف: أحمد بن حنبل أبو عبدالله الشیبانی، دار النشر: مؤسسة قرطبة – مصر، ج 5، ص 391، ح 23377

به تعبیر «آلوسی» اگر ما بگوییم حضرت مریم پیغمبر هم بود، حضرت فاطمه زهرا از حضرت مریم هم افضل است! برای حضرت فاطمه زهرا مستبعد است که گریه کند و به پیغمبر اکرم بفرماید که مرا به مردی تزویج کردی که ثروت ندارد!!

تمام دنیا مال این بزرگواران است. تمام «ما فیها» متعلق به این بزرگواران است. به تعبیر مرحوم آیت الله العظمی کمپانی عالم، فقیه، فیلسوف و عارف برجسته که در «حاشیه‌ای بر مکاسب شیخ انصاری» وقتی به مقام ائمه اطهار می‌رسد، می‌نویسد:

«لهم الولایة المعنویة و السلطنة الباطنیة علی جمیع الأمور التکوینیة و التشریعیة»

ائمه اطهار ولایت معنوی و سلطنت باطنی بر تمام امور تکوین و تشریع دارند.

حاشیة کتاب المکاسب، نویسنده: اصفهانی، محمد حسین کمپانی، ج 2، ص 379، شماره 337

مرحوم آیت الله العظمی خوئی (رضوان الله تعالی علیه) در کتاب فقه خود می‌نویسند:

«لاشبهة في ولايتهم على المخلوق باجمعهم كما يظهر من الاخبار لكونهم واسطة في الايجاد وبهم الوجود، و هم السبب في الخلق، إذ لولاهم لما خلق الناس كلهم وانما خلقوا لاجلهم وبهم وجودهم وهم الواسطة في افاضة، بل لهم الولاية التكوينية لمادون الخالق»

مصباح الفقاهة من تقرير بحث الاستاذ الاكبر آية الله العظمى الحاج السيد أبو القاسم الموسوي الخوئي دامت افاضاته لمؤلفه الميرزا محمد علي التوحيدي التبريزي، المطبعة الحيدرية النجف 1374 ه‍ 1954م، ج6، ص 36

آنوقت این افراد می‌خواهند چنین جعلیاتی را مطرح کنند. قضیه‌ای که حضرت آدم به وجود مقدس خمسه طیبه متوسل شد را بزرگان اهل سنت از جمله «ابن تیمیه حرانی» دشمن امیرالمؤمنین هم در کتاب «مجموع الفتاوی» مطرح می‌کند.

او در کتاب خود می‌نویسد که وقتی حضرت آدم از بهشت بیرون آمد، به خاطر توبه‌اش گریه می‌کرد. او ذیل آیه شریفه:

(فَتَلَقَّی آدَمُ مِنْ رَبِّهِ کلِماتٍ فَتابَ عَلَیه)

سپس آدم از پروردگار خود کلماتی دریافت داشت (و با آنها توبه کرد) و خداوند توبه او را پذیرفت.

سوره بقره (2): آیه 37

می‌نویسد که حضرت آدم خدا را بحق محمد و علی و فاطمه و حسن و حسین سوگند داد و خداوند عالم از سر تقصیرات او گذشت. حال این افراد به خاطر مسائل دنیوی چنین جعلیاتی درست می‌کنند. بنده واقعاً تأسف می‌خورم.

بنده بیش از این مصدع اوقات عزیزان نشوم. شب جمعه و شب زیارتی امام حسین (علیه السلام) است.

ان شاءالله عزیزانمان همه ما را به فیض کامل می‌رسانند و بنده تنها به چند دعا اکتفا می‌کنم و همه شما عزیزان را به خدای منان می‌سپارم. با جمله‌ای از علی بن أبی طالب بحث را خاتمه می‌دهم.

من علی‌ام که خدا قبله نما ساخت مرا

جز خداوند علی فاطمه نشناخت مرا

من که یکباره در قلعه خیبر کندم

به خدا داغ زهرا از نفس انداخت مرا

خدایا تو را به آبروی حضرت امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) و حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) فرج مولای ما حضرت ولی عصر را نزدیک بگردان. خدایا انقلاب ما را به انقلاب جهانی‌اش متصل بگردان. خدایا ما را از یاران خاص مولایمان حضرت ولی عصر قرار بده.

خدایا خدمتگزاران به اسلام و قرآن و اهلبیت در هر لباس و منصبی هستند، بالأخص مقام معظم رهبری موفق و مؤید بدار.

خدایا به آبروی امیرالمؤمنین و حضرت فاطمه زهرا تو را سوگند می‌دهیم بلاهای ناگهانی که دنیا گرفتار آن شده است را به دست توانای حضرت ولی عصر برطرف بگردان. خدایا حوائج همه ما را برآورده نما و دعای ما را به اجابت برسان.

هدیه به ارواح پاک انبیاء، اولیاء، شهداء، صدیقین، صالحین بالأخص امام راحل صلوات غرائی ختم بفرمایید.

والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته



مطالب مرتبط:
ويژه برنامه سالروز ازدواج حضرت علي و حضرت فاطمه زهرا (عليهما السلام)معارفی ناب، از زندگانی حضرت زهرا (سلام الله علیها)پیشینه و فرجام ولایت امیرالمؤمنین (سلام الله علیه)اعترافات اهل سنت به فضائل حضرت فاطمه (سلام الله علیها)
Share
* نام:
* پست الکترونیکی:
* متن نظر :
  

آخرین مطالب