2024 March 28 - پنج شنبه 09 فروردين 1403
وقوع عصمت برای غیر انبیاء هم ممکن است
کد مطلب: ٧٦٠١ تاریخ انتشار: ٠٧ مرداد ١٣٩٤ - ١٩:١٩ تعداد بازدید: 4748
فتنه وهابیت » شناخت وهابیت
صفی الرحمن مبارکفوری :
وقوع عصمت برای غیر انبیاء هم ممکن است

یکی از اشکالاتی که همواره مخالفین شیعه آن را متوجه پیروان مکتب اهل بیت می سازند، غلو دانستن عصمت می باشد.مخالفین شیعه عقیده ی پیروان مکتب اهل بیت مبنی بر عصمت اهل بیت علیهم السلام اجمعین را مستمسک خود قرار داده و آن را غلو می خوانند غافل از آن که برخی از علمای بزرگشان وقوع عصمت از همان جنس عصمت انبیاء را برای غیر انبیاء هم ممکن داسنته اند و این جاست که این اشکال مخالفین از اساس ساقط شده و بر خودشان وارد می شود !

صفی الرحمن مبارکفوری (از علمای معاصر مخالفین) در مورد وقوع عصمت برای غیر انبیاء کلام جالبی دارد :

فالعصمه واجبه فی حق الأنبیاء, ممکنه فی حق غیره.

منه المنعم فی شرح صحیح مسلم،ج۴،ص۸۳ ط دار السلام

عصمت در حق انبیاء واجب است در حق غیر از انبیاء ممکن است.
وبسایت اسلام وب نیز این کلام مبارکفوری را به طور ضمنی تایید کرده است :

http://fatwa.islamweb.net/fatwa/index.php?page=showfatwa&Option=FatwaId&Id=192315

ملاحظه می کنید که صفی الرحمن مبارکفوری وقوع عصمتی از جنس عصمت انبیاء برای غیر انبیاء را امری ممکن می داند و به همین دلیل است که می گوییم مخالفین شیعه هرگز حق ندارند بر عقیده ی شیعه در مورد عصمت اهل بیت اشکال کنند چرا که علمای عامه تصریح کرده اند وقوع عصمت از جنس عصمت انبیاء برای غیر انبیاء هم ممکن است و شیعیان برای این تصریح علمای عامه مصادیق عینی ( دوازده امام معصوم و حضرت فاطمه سلام الله علیها) ارائه کرده اند.



Share
1 | علی | Iran - Gorgan | ٢٣:٥٠ - ٢٦ مرداد ١٣٩٤ |
3
 
10
پاسخ نظر
اگر منظورتان ازغیرانبیا ابن تیمیه،محمدبن عبدالوهاب،ملازاده وخدمتی وبن بازو....باشدممکن است امااگرفرزندان پاک زهرای اطهرباشد،شرک است.کفراست و..این است همان وعده ی شیطان که گفت به عزت وجلالت قسم که همه شان راگمراه می کنم.البته شیطان گفت الا عبادک منهم المخلصین که همان 14نورپاک وشیعیانشان هستند.
2 | محمد | Iran - Tehran | ١٧:٠٠ - ١١ ارديبهشت ١٣٩٧ |
وهابیون که میگن پیامبر در غیر از ابلاغ وحی معصوم نیست ، پس چه طور این همه کتب حدیثی می نویسن و از پیامبر حدیث نقل میکنن . بنابر اعتقاد وهابیون ، پیامبر هنگام نقل احادیث مصون از دروغ و خطا و هیجان و ... نبوده . بر فرض که تمام راویان یک حدیث ثقه هم باشند وقتی حدیث از سوی کسی که احتمال گناه و خطا و دروغ در او هست صادر شده چه ارزشی میتونه داشته باشه . واقعا نقل حدیث از چنین پیامبری چه ارزشی داره ؟
   
* نام:
* پست الکترونیکی:
* متن نظر :
  

آخرین مطالب
پربحث ترین ها
پربازدیدترین ها