نسخه موبایل
www.valiasr-aj .com
حملات تروريستي مجالس عزاداري اربعين حسيني را تهديد مي كند
کد مطلب: 2720 تاریخ انتشار: 04 بهمن 1389 تعداد بازدید: 1749
اخبار » عمومي
حملات تروريستي مجالس عزاداري اربعين حسيني را تهديد مي كند

آژانس هاي امنيتي در پاكستان در مورد امكان وقوع حملات تروريستي در مجالس عزاداري اربعين حسيني به مقامات شيعه هشدار دادند.



به گزارش خبرگزاري اهل بيت (ع) ـ ابنا ـ در گزارشاتي كه از سوي آژانس هاي امنيتي پاكستان منتشر شده است، نسبت به برنامه ريزي گروهك تروريستي "لشگر جنگوي" براي حمله به صفوف عزادارن اربعين حسيني هشدار داده شده است.
در حال حاضر آژانس هاي امنيتي پاكستان خطر حملات تروريستي را به اطلاع مقامات شيعه رسانده و پليس پاكستان نيز تمام اقدامات پيشگيرانه را براي جلوگيري از بروز هر گونه حادثه اي در اين روز در پيش گرفته است.
رييس پليس ايالتي نيز به همه مقامات دستور داده است تا در طول مراسم اربعين تدابير امنيتي ويژه اي اتخاذ كنند و تمام نيروهاي كماندو پليس را در مناطق حساس و ساختمان هايي كه در مسير برگزاري عزاداري هستند به كار بگيرند.
وي همچنين ورود همه افراد به منطقه "پارك نيشتر" را تنها از طريق ورودي هاي كنترل شده و با هماهنگي سازمان هاي برگزار كننده مجالس ممكن دانست و در ادامه از زنان خواست تا به صورت داوطلبانه بازرسي بدني زنان شركت كننده در مجالس عزاداري را بر عهده بگيرند.
گفتني است سال گذشته چند حمله تروريستي در مراسم اربعين حسيني در مناطق مختلف پاكستان صورت گرفت كه در مجموع بيش از 100 شهيد و زخمي برجاي گذاشت.



Share
* نام:
* پست الکترونیکی:
* متن نظر :