نسخه موبایل
www.valiasr-aj .com
ائتلاف شاهزاده سعودي با قطب رسانه هاي حامي اسراييل
کد مطلب: 3499 تاریخ انتشار: 16 اسفند 1388 تعداد بازدید: 2286
اخبار » عمومي
ائتلاف شاهزاده سعودي با قطب رسانه هاي حامي اسراييل

با انتشار خبر ائتلاف ميان وليد بن طلال شاهزاده سعودي و صاحب شركت "روتانا" و روپرت مورداك Rupert Murdoch مالك رسانه هاي حامي صهيونيسم، رسوايي ديگري براي خاندان حاكم بر عربستان ثبت شد.


اين قرارداد كه پس از برگزاري چندين جلسه محرمانه ميان شبكه هاي رسانه اي صهيونيستي و سعودي، به صورت علني اعلام شد، در نهايت موجب پديد آمدن شبكه هايي خواهد شد كه هدف از آنها ايجاد تفرقه و تاثير بر افكار عمومي در جوامع عربي است.

بر اساس اين قرارداد، مورداك چند درصد از سهام شبكه هاي ماهواره اي روتانا را در اختيار خواهد گرفت. اين امر به مردوخ فرصت مي دهد تا با تاسيس شبكه هاي ماهواره اي جديد به راحتي به جوامع عربي دست يابد.


مورداك كار خود را با روزنامه هاي محلي و تلويزيون در استراليا آغاز كرد، سپس كار خود را به انگليس و آمريكا و در زمينه توليد فيلم و رسانه هاي ماهواره اي و اينترنت گسترش داد.

وي در سال 1969 به انگليس رفت و هفته نامه News of the world را كه 6.2 ميليون نسخه تيراژ و در آستانه ورشكستگي قرار داشت خريد. مورداك با كاهش تعداد كارمندان و تغيير سياستهاي اين روزنامه، بخشي ثابتي از آن را به تصاوير مبتذل و برهنه اختصاص داد. مورداك جريان خبري اين روزنامه را بيشتر به افشاي رسوايي هاي اخلاقي سوق داد.

فروش اين روزنامه در مدت كوتاهي به شدت افزايش يافت تا حدي كه سود فراواني را براي مورداك به همراه آورد.

مورداك پس خريداري مجموعه The Times مورد توجه مارگارت تاچر نخست وزير وقت انگليس قرار گرفت. اين مجموعه در آن زمان گرفتار بحران مالي بود و با وجود آن كه وزنه اي در دنياي سياست به شمار مي آمد، فروش آن بسيار كاهش يافته بود.

تاچر درحالي با فروش مجموعه تايمز به مورداك موافقت كرد كه بر اساس قوانين انگليس سلطه يك فرد بر اين حجم روزنامه و مطبوعات ممنوع است. با اين وجود اكنون 40 درصد از روزنامه هاي انگليس در اختيار مردوخ قرار دارد.

مورداك پس از در اختيار گرفتن مجموعه تايمز، هزاران كارمند اين مجموعه را بدون اعلام قبلي اخراج كرد. در سال 1973 هم روزنامه سن آنتونيو اكسپرس را خريد و روزنامه استار و سوپرماركت تابلويد را تاسيس كرد.

در سال 1976 هم روزنامه نيويورك پست را خريد. در سال 1982 مورداك يك شهروند آمريكايي شد و به او مجوز داده شد، تا در شبكه هاي تلويزيوني امريكايي سرمايه گذاري كند.

در سال 1987 هم روزنامه هاي هرالد و ويكلي تايمز را خريداري كرد.

اين اختاپوس رسانه اي، سپس به سوي خاور ميانه آمده و پس از يك سال مذاكره تواسنت شبكه تلويزيوني تي جي آر تي تركيه و روزنامه تركيه و خبرگزاري اخلاص را به هدف جلوگيري از رشد تفكرات مخالف با رژيم صهيونيستي و آمريكا خريداري كند. در ارتباط با جنگ عراق هم مورداك با رسانه هاي خود از نومحافظه كاران در اين جنگ حمايت كرد، و با استفاده از نفوذ رسانه اي خود، و با تحريك افكار عموي را در جهان عليه عراق، و زمينه را براي اجراي نقشه هاي بوش فراهم كرد.

وليد بن طلال اعلام كرد كه گروه رسانه اي روتانا قرار است 9,09% از سهام خود را به غول رسانه اي (نيوز كورپوريشين) كه مورداك صاحب آن است، بفروشد. بر اساس اين قرارداد زمينه براي افزايش اين سهم ظرف 18 ماه آينده براي مورداك فراهم است.

نيوزوكورپوريشن كه اداره مركزي آن در نيويورك واقع است، علاوه بر رسانه هاي ديداري و شنيداري، بيش از صد روزنامه و مجله نيز در سراسر جهان منتشر مي كند كه از آن جمله آنها مي توان به ديلي تلگراف، وال استريت ژورنال، سان، تايمز و ساندي تايمز، نيويورك پست و ... اشاره كرد.

مجموعه انتشاراتي داوجونز بورس ايالات متحده نيز تحت تملك اين غول رسانه اي قرار دارد.

مجموعه فيلم سازي فاكس و شبكه هاي تلويزيوني فاكس و فاكس نيوز در مالكيت نيوزكورپوريشن است.

مجموعه تلويزيوني - خبري اسكاي انگلستان نيز متعلق به اين شركت است. سايت شبكه ي اجتماعي "ماي اسپيس" نيز در تملك اين شركت است.

مورداك مالك 28 روزنامه تحت نام شركت "نيوز كورپورشين" در كشورهاي استراليا، انگلستان و امريكاست.

روزنامه هاي وي در استراليا شامل "ديلي تلگراف "، "هرالدسان " ، "ساندي ميل "، "ساندي تايمز " ، "استراليا " و ... ، در انگليس شامل "نيوز اينترنشنال " ، "سان " ، "تايمز "، news of world، و ... و در آمريكا شالم "نيويورك پست " است.

روپرت مورداك، صهيونيست استراليايي در ماه هاي اخير در ادامه پروژه ها و طرح هاي خود با راه اندازي يك شبكه تلوزيوني كه مقر آن در هنگ كنگ است، اقدام به پخش جديدترين فيلم هاي سينمايي و سريالهاي هدف دار به زبان فارسي مي كند. شبكه فارسي 1 كه توسط كمپاني استار متعلق به نيوزكورپريشن اداره مي شود، اكنون با پخش برنامه هايي هدف دار به زبان فارسي، وارد نبرد با برنامه هاي فرهنگي ساخت ايران شده است.



Share
1 | momen abdullah | Malaysia - Kuala Lumpur | 12:00 - 16 اسفند 1388 |
0
 
 
0
پاسخ نظر
جناب وهابي
شما به اين مي‌گوييد «تعريف کردن»:
«بخشي ثابتي از آن را به تصاوير مبتذل و برهنه اختصاص داد»

از نظر دين شما اگر به کسي بگوييم که او در کار پورنو است از او تعريف کرده‌ايم؟؟؟؟
عجب!!!
پس معيار موفقيت و ارج و مقام انسان ها نزد شما اين است؟؟
هر که در کار «برهنگي» پيشتازتر بود «معروف» تر است؟؟؟
عجب معيار و ميزاني داريد شما!!!
**********
البته اگر کمي به تاريخ نگاهي داشته باشيم متوجه علت اين امر خواهيم شد.
هر چه باشد قهرمان شما شخصي است که در کار پورنو با خواهر و ناموسش بود!!!

أمير المؤمنين يزيد

آري. يزيد زاني براي شما خيلي «معروف» و «محبوب» است.
ولي قهرمانان پورنوکار شما محدود به يزيد ملعون نمي‌شود.

wiki/عبد الملك بن مروان

«بد الملك بن مروان بن الحكم خامس الخلفاء الأمويين وكان من أعظم خلفاء بني أمية لقب بـأب الملوك ، كان واسع العلم متعبدا ناسكا شجاعآ قويآ»

آري.
امام پنجم شما وهابي‌ها گرگي بود به نام عبدالملک بن مروان.
يک بيمار رواني که جز خون داروي ديگري براي جنونش نبود.

و حال پيروان آن امام کفر و نفاق بعد از هزار و چهارصد سال بر خود واجب مي‌دانند که از حريم او حفاظت کنند و او را «متعبد» و «ناسک» و «شجاع» و «قوي» بنامند و به او لقب «اب الملوک» دهند.
*****************
حال توي جيره‌خوار رژيم اشغالگر حجاز بر خود واجب مي‌داني که از هر طريقي شده است از امام زمان خود يعني وليد بن طلال فاسق و فاجر دفاع کني.
اين خبر چون خبر جنايات عمر و عثمان و ابوبکر چنان براي تو دندان شکن و مايه‌ ذلت و خواري امامت است که چاره را در بي‌اهميت جلوه دادن اين خيانت امام فاسقت دانستي.

روبرت مردوخ يکي از سران اصلي يهود است. فردي که در ظاهر نصاري ولي در باطن چون مادرش يهودي است.
ملعوني که اول مبلغ زنا و زناکاري در جهان است. ملعوني که دشمني او با خدا فقط قابل مقايسه با کعب الاحبار است.

يا علي
2 | وهابي | Iran - Tehran | 12:00 - 16 اسفند 1388 |
0
 
 
0
پاسخ نظر
چه تعريفي از اين يهودي شده است!! در صورتي كه بردش يك متر هم نيست
   
* نام:
* پست الکترونیکی:
* متن نظر :