نسخه موبایل
www.valiasr-aj .com
افزايش چشمگير ازدواج موقت در مكه و مدينه
کد مطلب: 4033 تاریخ انتشار: 12 خرداد 1388 تعداد بازدید: 3360
اخبار » عمومي
افزايش چشمگير ازدواج موقت در مكه و مدينه

مقامات مسئول در جاكارتا پايتخت اندونزي فاش كردند تعداد دختران اندونزيايي كه براي ازدواج موقت به عربستان سعودي سفر مي كنند، طي 3 ماه اخير چندين برابر شده است. اين دختران با اهداف يافتن كار و يا كارگري در منازل سعودي هاي ثروتمند به عربستان سفر كرده اند اما بعد از رسيدن به ازدواج عربستاني ها در مي آيند!

به گزارش شيعه آنلاين، اين مقامات اندونزيايي در ادامه افزودند: اين دختران با كمك شركت هاي اندونزيايي اعزام كارگر، خود را به عربستان سعودي مي رسانند و بيشتر به شهرهاي مكه مكرمه و مدينه منوره انتقال داده مي شوند. البته بيشتر خانواده هاي اين دختران از ازدواج مؤقت دختران خود خبر داشته و از اين مسأله رضايت كامل دارند تا شايد به اصطلاح راهي باشد براي ثروتمند شدن آنان!

در همين راستا هر ساله سفارت عربستان سعودي در جاكارتا هزاران هزار شكايت از سوي خانواده هاي اين دختران دريافت مي شود كه از وضعيت به وجود آمده براي فرزندانشان شكايت داشته و خواستار رسيدگي فوري به آن را دارند زيرا اين شهروندان عربستاني حتي قوانين و احكام ازدواج مؤقت را زير پا گذاشته و به نام آن، انواع رفتارهاي غيراخلاقي را مرتكب مي شوند. البته بسياري از اين دختران اندونزيايي نيز از ازدواج با جوانان و مردان عربستاني ابراز رضايت كرده اند زيرا خود را خوشبخت مي دانند.

"نجم الدين فواد" سركنسولگري اندونزي در عربستان سعودي در اين باره مي گويد: تعداد زيادي از اين دختران نيز فرزنددار مي شوند. تابدين لحظه نام بيش از 600 كودك سعودي - اندونزيايي را در سفارت ثبت كرده و گذرنامه اندونزي را دريافت كرده اند.


ازدواج موقت نزد اهل سنت
گفتني است همه علماي اسلام معتقدند كه ازدواج مؤقت در زمان پيامبر(ص) وجود داشت و گروهي از علماي اهل سنت مي گويند در عصر خليفه دوم و بوسيله او و گروه ديگري نيز مي گويند در عصر خود پيامبر(ص) تحريم شد. ما پيروان اهل بيت(ع) به اتفاق معتقديم كه هرگز تحريم نشده و به قوت خود باقي است. در اين عقيده عده اي كمي از علماي اهل سنت با ما موافق اند و عده اي بيشتر مخالف و آن را به رخ ما كشيده و ايراد مي كنند در حاليكه نه تنها جاي ايراد نيست، بلكه نقطه قوتي براي حل بسياري از مشكلات اجتماعي است. جالب اين كه حتي منكران ازدواج مؤقت (يعني غالب اهل سنت) هنگامي كه تحت فشار جوانان و ديگر اقشار محروم (از ازدواج دائم) قرار گرفته اند تدريجا به نوعي ازدواج - شبيه ازدواج مؤقت - تن در داده اند و آن را "ازدواج مسيار" ناميدند، هر چند نام آن را ازدواج مؤقت نمي گذارند اما در عمل هيچ تفاوتي با ازدواج مؤقت ندارد. به اين ترتيب اجازه مي دهند فرد نيازمند به ازدواج، با زني ازدواج دائم كند در حالي كه قصد دارد بعد از مدت كوتاهي او را طلاق دهد و با او شر ط مي كند كه نه حق نفقه داشته باشد و نه شب خوابي و نه ارث! يعني دقيقا شبيه ازدواج موقت با اين تفاوت كه در ازدواج مسيار با طلاق جدا مي شوند و در ازدواج موقت با پايان مدت يا بخشيدن باقي مانده ي مدت آن ازدواج به پايان مي رسد. آنها كه ازدواج مؤقت را انكار مي كنند اما به نام ازدواج مسيار به آن رو مي آورند در واقع اسمش را نمي آورند اما خودش را مي آورند.


Share
1 | momen abdullah | Malaysia - Kuala Lumpur | 12:00 - 13 خرداد 1388 |
0
 
 
0
پاسخ نظر
شما حتي از يک درصد وقايعي که در اندونزي در اين رابطه رخ مي‌دهد نيز با خبر نيستيد: http://www.muslimnews.co.uk/news/news.php?article=16052 ترجمه بخشي از آن را براي شما مي‌آورم: «ما مردم اندونزي مردم مکه و مدينه را به عنوان اشخاص مورد لطف[حدا] قرار گرفته ميدانيم. آن مرد [عربستاني] به من مهريه به مبلغ ششصد دولار داد. مهريه به ما کمک کرد که بعضي از مسايل اقتصادي خود را حل کنيم. خانواده من نمي‌دانستند که اين مرد قصد يک ازدواج به صورت موقتا را دارد. بعد از چند روز اين مرد باقي ماند مهريه را به مبلغ سي صد دولار به من داد و کشور را ترک کرد!» به نقل از يک دختر اندونزيايي که اين عمل را دوباره تکرار کرد و سپس به عنوان رقاص در يک کلوب شبانه استخدام شد. يا به اين خبر توجه فرماييد که همين داستان ولي در هندوستان است: ????? بازهم قسمتي را ترجمه مي‌کنم: « اعراب معمولا با دختران براي مدت کوتاهي «ازدواج» مي‌کنند بعضي مواقع فقط يک شب. در واقع پروسه ازدواج و طلاق معمولا همزمان صورت مي‌گيرد!!! و به اين ترتيب باعث تسهيل پروسه براي همه مي‌شود!!! دخترکان کودک براي کمتر از صد دلار موجود هستند.»
2 | مجيد م علي | United Arab Emirates - Ajman | 12:00 - 13 خرداد 1388 |
1
 
 
0
پاسخ نظر
با سلام
نوعي بدعت و استفاده از كلاه شرعي , وقتي نيت پاك نيست اين مسيار چيزي غير از زنا نميتواند باشد. احكام قراني متعه را قبول ندارند چطور ميتونه نيتشون صحيح باشه ؟.
يا علي
3 | حامد.پ | Iran - Rasht | 12:00 - 14 خرداد 1388 |
0
 
 
0
پاسخ نظر
جالبه در اين قبيل مطالب خبري از مهران و عمر و ابوبكر و ... نيست.
4 | مجيد م علي | United Arab Emirates - Ajman | 12:00 - 15 خرداد 1388 |
0
 
 
0
پاسخ نظر
با سلام دوست عزيز از اينكه احوال دوستان پرسيدي بايد بگويم طبق اخرين اطلاعات و پيرو گفتار و يعني فتواي شيخ احمد عبدالرحيم سايح كه "زنان مي‌توانند چند همسر داشته باشند"! ...... كردن موضوع "تعدد زوجات" يعني داشتن نگاهي پست و بي ارزش به زن. اين موضوع در داستان‌ها و اسطوره‌هاي تاريخي وجود داشته اما مسلمانان به مرور زمان آن را وارد دين مبين اسلام كرده‌اند. از صفات خداوند متعال "عدالت" است از همين رو در صورت درست بودن ادعاي "چند همسري، عدالت خداوند ايجاب مي‌كند كه زنان نيز مانند مردان چند همسر شوند,,,, اين خواهران گرامي و خواهر هناو فعلا رفتند گل بچينند . دلم برايشان تنگ شده ,,,,,,,, يا علي
5 | ابومصطفي | Iran - Tehran | 12:00 - 26 فروردين 1389 |
1
 
 
0
پاسخ نظر
من يک ايراني درعربستان زندگي مي کنم انهابه زنان خيلي کمک ميکنند ومهرخوبي جهت ازدواج موقت مي دهند.....
   
* نام:
* پست الکترونیکی:
* متن نظر :