مفتي بقاع لبنان در گفتگو با يك روزنامه الجزايري، با اظهاراتي نژادپرستانه مدعي شد، فارس ها تاريخ اسلام را دزديده اند!
به گزارش آينده نيوز، خليل محي الدين الميس در گفتگو با روزنامه صوت الاحرار طي اظهاراتي نژادپرستانه مدعي شد، مقر دين مكه است و مقر سياسي اسلام هم بايد در اين شهر باشد.
وي عملاً اسلام ملت هاي مسلمان به غير از اعراب اصيل، شامل ملت هاي عرب شده بعد از اسلام و كشورهاي عجم را بدلي خوانده و گفت: تشيع را بايد از دست فارس ها نجات دهيم.
اين مفتي اهل سنت در بخش ديگري از اظهارات نژادپرستانه خود افزود: ما با شيعه عقيدتي مشكل نداريم، بلكه با شيعه سياسي مشكل داريم و محبت ما نسبت به اهل بيت پيامبر بيش از ديگران است.
وي با ابراز خشم از حضور ايران در جهان اسلام افزود: چرا فارس ها محور شيعه هستند؟ بايد همه جريانات اسلامي توسط اعراب اصيل هدايت شوند.



ارسال خبر به دیگران
ارسال با پيامک
ارسال با واتس آپ
ارسال از طريق لاين
از سخنان ايشان اين اعتراف برميآيد که مقر سياسي اسلام بر خلاف ميلشان!!, ايران است. ولي با جمله آخر ايشان موافقم. اهل سنت مرحمت بفرمايند صحاح خود را از رسميت خارج کنند چون فارسها اينها را نوشتند. در ضمن اگر عرب اصيلي در ميان باشد سادات هاشميون از همه عربي ترند مگر نه اينکه اصيل ترين عربها از حجازند سادات کساني اند که پدرشان در بطن کعبة متولد شده که الحمدلله در ايران و ميان علما فراوانند. در ضمن اهل قم از لحاظ نژادي همه عربند(تاريخ تشيع) و ان اکرمکم عند الله اتقاکم. و ان شاء الله بزودي مقر سياسي اسلام ناب هم مکة خواهد شد و از لوث وجود فرزندان امية پاک خواهد گرديد اللهم عجل لوليک الفرج .