2024 March 28 - پنج شنبه 09 فروردين 1403
شخصیت و خلقت نورانی حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)
کد مطلب: ١١٠٢٠ تاریخ انتشار: ٢٩ اسفند ١٣٩٥ - ١٣:٠٥ تعداد بازدید: 7274
حبل المتین » اخلاق
شخصیت و خلقت نورانی حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)

خلقت نورانی حضرت زهرا در کلام شیعه و اهل سنت ، خلقت پنج تن آل عبا قبل از حضرت آدم
حبل المتین 95/12/29

بسم الله الرحمن الرحیم

تاریخ : 95/12/29

مجری:

بسم الله الرحمن الرحیم

بر عالمیان رحمت بی‌حد آمد

زیبا گهر رسول أمجد آمد

تبریک به شیعیان اهل عالم

چون فاطمه دختر محمد آمد

اللهم صل علی فاطمة و أبیها و بعلها و بنیها و سرّ المستودع فیها بعدد ما أحاط به علمک

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

سلام و درود و ارادت به پیشگاه مهربان و باصفای شما بینندگان عزیز و ارجمند و دوست داشتنی «شبکه جهانی ولایت».

خیلی خیلی خوشحال هستیم که در آخرین برنامه زنده «حبل المتین» در سال 1395 هجری شمسی به خانه‌های شما آمدیم تا این برنامه را در یک شب بسیار بسیار نورانی و مبارک خدمت شما تقدیم کنیم.

امشب شام ولادت باسعادت پاره تن رسول گرامی اسلام، حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا (سلام الله علیها) است؛ کوثر و شخصیتی که نه تنها امروز زمینیان بلکه عالمیان و جهانیان و آسمانیان از ولادت باسعادت حضرت زهرا شاد هستند.

این عید باسعادت را به همه شما به ویژه بانوان بزرگوار و زنان گرانقدر که هرجای این عالم خاکی برنامه زنده «حبل المتین» را تماشا می‌کنند تبریک عرض می‌کنم.

همچنین عید را به مادران بزرگوار، مادران شیعه پرور، مادران علوی پرور، مادران فاطمی پرور، مادران حسنی پرور، مادران حسینی پرور، مادران مهدوی پرور و مادران رضوی پرور تبریک عرض می‌کنیم.

مادران عزیز که هرجای این عالم هستند و از شیره وجودشان به بچه‌هایشان می‌دهند تا عشق و ارادت و محبت حضرت مولی الموحدین، امام المتقین، یعسوب الدین، أسد الله، عین الله، وجه الله، أذن الله؛ حضرت علی بن أبی طالب در دلشان قرار بگیرد.

مادران شیعه سعی می‌کنند فرزندانشان محب و شیعه مولا حضرت حیدر کرار امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) بار بیایند و بزرگ شوند.

این عید بزرگ گوارای وجودتان باشد، هزاران بار تبریک عرض می‌کنم. ان‌شاءالله روزهای بسیار خوب و خوش و خرمی را داشته باشید. پیشاپیش سال جدید را هم به شما تبریک عرض می‌کنم.

شاید برخی از عزیزان بیننده ما که در خارج از کشور هستند دلشان برای کشورشان، شهرشان، دیارشان، وطنشان پر بزند و دلشان می‌خواست در این ایام که هم ولادت حضرت زهرای مرضیه (سلام الله علیها) است و هم سال جدید است در ایران اسلامی باشند. ما جای این عزیزانمان را خالی می‌کنیم؛ ان‌شاءالله خداوند متعال شرایطی را مهیا کند تا شما عزیزان بیننده‌ای که در خارج از کشور هستید به دیار و وطن خود بیایید.

البته ما در کنار اماکن مقدس به ویژه حرم کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها) دعاگوی شما خواهیم بود.

قبل از اینکه من بگویم آقای کیا زحمت کشیدند و راه‌های ارتباطی را برای شما زیرنویس کردند. سامانه پیام کوتاه ما «30001203» در ذهن شما هست. همچنین شماره تلفن دیگری در اختیار شما قرار دارد که با این شماره می‌توانید از طریق فضای مجازی با برنامه‌های واتس آپ، تلگرام و وایبر می‌توانید به ما پیام بدهید.

در این شب که شب بسیار مبارکی است می‌توانید از ولادت حضرت زهرای مرضیه (سلام الله علیها) برای ما بگویید. همچنین مادران بزروگوار می‌توانند از مادری خودشان برای ما بگویند. فرزندان عزیزی که می‌خواهند به مادران خود تبریک بگویند فرصت بسیار خوبی پیدا کردند.

عزیزان از طریق برنامه زنده «حبل المتین» می‌توانند پیام‌ها را به ما انتقال بدهند و ما هم سعی می‌کنم در آنتن زنده برنامه خودمان این پیام‌ها را بیان کنیم.

اجازه بدهید از همه مادرانی که امسال در میان ما نیستند هم یادی کنیم. بنده حقیر هم اولین سالی است که در روز مادر سایه مادر بر سرم نیست. ان‌شاءالله خداوند متعال همه مادران را رحمت کند.

خواهش می‌کنم قدر مادران خود را بدانید و تا زمانی که هستند خوب به آن‌ها احترام بگذارید و دوستشان بدارید و دستشان را ببوسید تا اگر از دنیا رفتند غمگین و ناراحت نباشیم. خداوند همه اموات و گذشتگان به ویژه مادرانی که جایشان در میان ما خالی است را رحمت کند.

امشب قرار است در برنامه زنده «حبل المتین» در مورد حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا (سلام الله علیها) صحبت کنیم. اصلاً حق هم همین است که در شام ولادت این بانوی نورانی و بافضیلت با حضور استاد بزرگوارمان حضرت آیت الله دکتر حسینی قزوینی درباره این شخصیت بزرگوار صحبت کنیم که حقا توفیق فرزندی حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را دارند.

حضرت استاد سلام علیکم و رحمة الله، خیلی خوش آمدید. ولادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و پیشاپیش عید نوروز بر شما مبارک باشد.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

سلام علیکم و رحمة الله و برکاته. بنده هم این عید را خدمت حضرتعالی تبریک عرض می‌کنم. همچنین خدمت همه بینندگان عزیز، گرامی و دوست داشتنی که در هرکجای این گیتی پهناور بیننده این برنامه هستند یا تکرار برنامه را می‌بینند خالصانه‌ترین سلامم را تقدیم می‌کنم.

میلاد خجسته تنها یادگار رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله)، پاره وجود آن بزرگوار و سیده اهل جنة حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و همچنین سال نو را خدمت همه عزیزان بیننده تبریک عرض می‌کنم.

خدا را قسم می‌دهم به آبروی حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) بر گناهان ما قلم عفو بکشاند و تمام سیئات ما را به حسنات مبدل کند.

از خداوند متعال می‌خواهیم در سال نو به ما توفیقی که برای بهترین و خالص‌ترین بندگانش کرم می‌کند به ما ارزانی بدارد. از خداوند متعال می‌خواهیم سال آینده را سال فرج مولایمان حضرت بقیة الله الأعظم قرار بدهد.

از خداوند بزرگ می‌خواهیم سال آینده را سال رفع گرفتاری از گرفتاران به ویژه عزیزان ما در عراق، سوریه، یمن و دیگر بلاد اسلامی قرار بدهد.

از خداوند متعال می‌خواهیم به برکت نور پاک حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا (سلام الله علیها) همه حوائج ما و شما گرامیان را برآورده کند، دعاهای ما را به اجابت مقرون کند؛ ان‌شاءالله.

مجری:

استاد خیلی ممنون و متشکرم. امشب هم توفیق پیدا کردیم خدمت شما باشیم. اجازه بدهید امشب از أم المؤمنین حضرت خدیجه کبری (سلام الله علیها) هم یاد کنیم که امشب مادر شدند و خداوند متعال به حق جایگاه مادری را به ایشان عنایت کرده است. خداوند متعال در این شب عزیز یک دسته گل به نام حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) به ایشان هدیه داده است.

امشب دل حضرت خدیجه کبری (سلام الله علیها) و رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) شاد هست. ان‌شاءالله به این واسطه دل‌های همه بینندگان عزیز شاد باشد.

استاد با توجه به اینکه امشب شام ولادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) است و قبل از اینکه برنامه هم آغاز شود با استاد گفتگو می‌کردیم و ایشان نکته‌ای فرمودند که من هم واقعاً لذت بردم.

استاد فرمودند امشب شام ولادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) است و حق همین است که امشب از حضرت فاطمه زهرا بگوییم. بنابراین تصمیم گرفتیم در مورد شخصیت نورانی و بافضیلت حضرت زهرای مرضیه (سلام الله علیها) صحبت کنیم.

استاد با توجه به ولادت این بانوی بزرگوار در مورد خلقت نوری حضرت صدیقه طاهره (سلام الله علیها) بفرمایید که امشب هم استفاده کنیم.

خلقت نورانی حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم و به نستعین و هو خیر ناصر و معین الحمد الله و الصلوة علی رسول الله و علی آله آل الله لا سیما علی مولانا بقیة الله و اللعن الدائم علی اعدائهم اعداء الله الی یوم لقاء الله افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد حسبنا الله و نعم الوکیل نعم المولی و نعم النصیر

در رابطه با حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا (سلام الله علیها) بنده به نوبه خودم باید اعتراف کنم زبان من و امثال من قاصرتر از آن است که بخواهیم نسبت به حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و مقامات والا و نورانی آن حضرت سخن بگوییم.

در رابطه با ائمه طاهرین (علیهم السلام) داریم که؛

«خَلَقَکمُ اللَّهُ أَنْوَاراً فَجَعَلَکمْ بِعَرْشِهِ مُحْدِقِینَ حَتَّی مَنَّ عَلَینَا بِکمْ فَجَعَلَکمْ فِی بُیوتٍ أَذِنَ اللَّهُ أَنْ تُرْفَعَ وَ یذْکرَ فی‌ها اسْمُه»

من لا یحضره الفقیه، نویسنده: ابن بابویه، محمد بن علی، محقق / مصحح: غفاری، علی اکبر، ج 2، ص 613، ح 3213

خداوند عالم بر همه ما منت نهاده و این شخصیت‌های نوری و نورانی را که مشمول تسبیح و تقدیس حق بودند را به این عالم خاکی برای هدایت ما فرستاده است. این در حالی است که طبق روایت شریف:

«مَا لَا یدْرَک کلُّهُ لَا یتْرَک کلُّه»

عوالی اللئالی العزیزیة فی الأحادیث الدینیة، نویسنده: ابن أبی جمهور، محمد بن زین الدین، محقق / مصحح: عراقی، مجتبی، ج 4، ص 58، ح 207

آب دریا را اگر نتوان کشید

هم به قدر تشنگی باید چشید

عرض می‌کنیم یا فاطمة الزهرا ما از روایاتی که از وجود مقدس نبی مکرم اسلام و ائمه طاهرین (علیهم السلام) به ما رسیده است به اندازه فهم و شعور خودمان برداشت می‌کنیم و سخن می‌گوییم، نه آن‌گونه که شما هستید!

درباره خلقت نوری ائمه طاهرین (علیهم السلام) روایات زیادی داریم. مرحوم «شیخ صدوق» (رضوان الله تعالی علیه) که خار چشم وهابیت است در کتاب «معانی الأخبار» در مورد حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا (سلام الله علیها) از «سدیر صیرفی» نقل کرده است که او از امام صادق (علیه السلام) و ایشان از رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله) نقل کردند که حضرت فرمودند:

«خُلِقَ نُورُ فَاطِمَةَ ع قَبْلَ أَنْ تُخْلَقَ الْأَرْضُ وَ السَّمَاءُ»

خداوند عالم نور فاطمه را قبل از آنکه آسمان و زمین خلق شود آفرید.

«فَقَالَ بَعْضُ النَّاسِ یا نَبِی اللَّهِ فَلَیسَتْ هِی إِنْسِیةً»

بعضی افراد گفتند: یا رسول الله!! حضرت فاطمه زهرا جزو بشریت نیستند؟!

«فَقَالَ ص فَاطِمَةُ حَوْرَاءُ إِنْسِیةٌ»

رسول گرامی فرمودند: فاطمه فراتر از فرشته است، بلکه حوراء و انسیه است.

«قَالَ یا نَبِی اللَّهِ وَ کیفَ هِی حَوْرَاءُ إِنْسِیةٌ»

مردم گفتند: یا رسول الله! چگونه او حوراء انسیه است؟!

«قَالَ خلق‌ها اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ مِنْ نُورِهِ قَبْلَ أَنْ یخْلُقَ آدَمَ »

پیغمبر فرمودند: خداوند فاطمه را از نور خودش آفرید، قبل از آنکه حضرت آدم را بیافریند.

«إِذْ کانَتِ الْأَرْوَاحُ فَلَمَّا خَلَقَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ آدَمَ عُرِضَتْ عَلَی آدَمَ»

سپس؛

«قِیلَ یا نَبِی اللَّهِ وَ أَینَ کانَتْ فَاطِمَةُ»

مردم گفتند: یا نبی الله! فاطمه قبل از خلقت حضرت آدم کجا بود؟!

«قَالَ کانَتْ فِی حُقَّةٍ تَحْتَ سَاقِ الْعَرْشِ»

رسول الله فرمودند: فاطمه در باغی تحت ساق عرش بوده است.

«قَالُوا یا نَبِی اللَّهِ فَمَا کانَ طعام‌ها»

مردم گفتند: یا رسول الله!! غذای ایشان چه بود؟!

«قَالَ التَّسْبِیحُ وَ التَّهْلِیلُ وَ التَّحْمِیدُ»

رسول الله فرمودند: تسبیح و تهلیل و حمد الهی بود.

«فَلَمَّا خَلَقَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ آدَمَ وَ أَخْرَجَنِی مِنْ صُلْبِهِ أَحَبَّ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ أَنْ یخْرِجَهَا مِنْ صُلْبِی»

زمانی که خداوند عالم حضرت آدم را آفرید مرا از صلب حضرت آدم خارج ساخت، قبل از آنکه حضرت فاطمه زهرا از صلب من خارج شود.

«جعلها تُفَّاحَةً فِی الْجَنَّةِ وَ أَتَانِی بِهَا جَبْرَئِیلُ ع»

خداوند متعال حضرت فاطمه زهرا را به صورت سیبی در بهشت قرار داد، جبرئیل او را به من داد و گفت:

«فَقَالَ لِی السَّلَامُ عَلَیک وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَکاتُهُ یا مُحَمَّدُ»

جبرئیل گفت: سلام و رحمت و برکاته خداوند بر تو ای محمد.

«قُلْتُ وَ عَلَیک السَّلَامُ وَ رَحْمَةُ اللَّهُ حَبِیبِی جَبْرَئِیلُ»

من گفتم: سلام و رحمت خداوند بر حبیب خداوند جبرئیل.

«فَقَالَ یا مُحَمَّدُ إِنَّ رَبَّک یقْرِئُک السَّلَامَ»

جبرئیل گفت: ای پیغمبر! خداوند عالم بر تو درود می‌فرستد.

«قُلْتُ مِنْهُ السَّلَامُ وَ إِلَیهِ یعُودُ السَّلَامُ»

گفتم: درود بر او و به سوی او.

«قَالَ یا مُحَمَّدُ إِنَّ هَذِهِ تُفَّاحَةٌ أَهْدَاهَا اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ إِلَیک مِنَ الْجَنَّةِ فَأَخَذْتُهَا وَ ضَمَمْتُهَا إِلَی صَدْرِی»

جبرئیل گفت: یا رسول الله!! این سیبی است که خداوند عالم از بهشت به تو هدیه داده است. من سیب را گرفتم و به سینه‌ام چسباندم.

«قَالَ یا مُحَمَّدُ یقُولُ اللَّهُ جَلَّ جَلَالُهُ کل‌ها فَفَلَقْتُهَا فَرَأَیتُ نُوراً سَاطِعاً فَفَزِعْتُ مِنْهُ»

جبرئیل گفت: خداوند متعال می‌فرماید این سیب را تناول بفرمایید. زمانی که آن را شکافتم که بخورم دیدم نوری از او ساطع شد.

«فَقَالَ یا مُحَمَّدُ مَا لَک لَا تَأْکلُ، کل‌ها وَ لَا تَخَفْ فَإِنَّ ذَلِک النُّورَ الْمَنْصُورَةُ فِی السَّمَاءِ وَ هِی فِی الْأَرْضِ فَاطِمَةُ»

جبرئیل گفت: یا پیغمبر چرا نمی‌خوری؟! بخور و نترس زیرا این نور، نور منصوره در آسمان و فاطمه در زمین است.

«قُلْتُ حَبِیبِی جَبْرَئِیلُ وَ لِمَ سُمِّیتْ فِی السَّمَاءِ الْمَنْصُورَةَ وَ فِی الْأَرْضِ فَاطِمَةَ»

من گفتم: ای جبرئیل!! چرا در آسمان منصوره و در زمین فاطمه نامیده شده است؟!

«قَالَ سُمِّیتْ فِی الْأَرْضِ فَاطِمَةَ لِأَنَّهَا فَطَمَتْ شِیعَتَهَا مِنَ النَّارِ وَ فُطِمَ أَعْدَاؤُهَا عَنْ حُبِّهَا»

جبرئیل گفت: به خاطر اینکه فاطمه تمام شیعیان خود را از آتش جهنم خلاص می‌کند و دشمنانش را از حبش قطع کرده است.

معانی الأخبار، نویسنده: ابن بابویه، محمد بن علی، محقق / مصحح: غفاری، علی اکبر، ص 396، ح 53

به عبارت بهتر دشمنان حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) هرکاری کنند نمی‌توانند محبت حضرت زهرا را داشته باشند و هرکاری کنند محبت حضرت فاطمه زهرا در دلشان نمی‌رود.

مشاهده می‌کنید گاهی کارشناسان شبکه‌های شیطانی تعابیری به کار می‌برند که نشانگر خبث باطنی دشمنان اهلبیت (علیهم السلام) است.

خود «ابن تیمیه» وقتی به حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) می‌رسد، می‌گوید: زمانی که فاطمه برای مطالبه فدک رفت، ابوبکر فدک را به او نداد و ایشان غضبناک شد شعبه‌ای از نفاق در دل فاطمه نمایان شد!!! مشخص است که چنین انسان پلیدی نمی‌تواند محبت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را در دل داشته باشد.

بعضی از کارشناسان شبکه‌های شیطانی نسبت به حضرت زهرا عبارت‌های رکیک و نادرستی به کار می‌برند و همین امر نشانگر این است که حضرت زهرا میان خود و این افراد فاصله ایجاد کرده است.

این افراد اگرچه به ظاهر هم بگویند ما حضرت فاطمه زهرا را دوست داریم، اما در باطن خلاف آن را دارند. بنابراین مشاهده می‌کنیم در بزنگاه‌ها وقتی عصبانی می‌شوند و از کوره در می‌روند، باطن خود را نشان می‌دهند.

این روایت طولانی است، اما بنده به همین مقدار اکتفا می‌کنیم. همچنین مرحوم «شیخ صدوق» در کتاب «أمالی» از رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله) روایتی نقل می‌کند و می‌نویسد:

رسول گرامی فرمودند: زمانی که من به معراج رفته بودم جبرئیل مرا گرفت و وارد بهشت کرد. من از خرماهای بهشتی خوردم و آن خرماها در صلب من به نطفه تبدیل شد.

البته هیچ بعید نیست که هم سیب به صورت نطفه درآمده باشد و هم خرما به صورت نطفه درآمده باشد. زمانی که انسان غذا می‌خورد مجموع غذاهایی که در یک وعده خورده است تبدیل به نطفه می‌شود. از یک طرف سیبی که خداوند عالم برای پیغمبر اکرم توسط جبرئیل فرستادند و از طرف دیگر خرماهایی که در شب معراج در بهشت خوردند تبدیل به نطفه می‌شود.

رسول گرامی می‌فرمایند: زمانی که به زمین آمدم، با خدیجه نزدیکی کردم و او به فاطمه باردار شد. بنابراین حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) حوریه انسیه است و نطفه آن بانوی بزرگوار از بهشت به رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) منعقد شده است.

رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله) همچنین فرمودند: زمانی که من مشتاق بهشت می‌شوم، دخترم فاطمه را می‌بویم؛ زیرا فاطمه بوی بهشت می‌دهد.

فدای غبار قدمت یا فاطمة الزهراء! چه می‌شود اگر حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) در چنین روز و شبی گوشه چشمی به ما و دست اندرکاران «شبکه جهانی ولایت»، بینندگان عزیز ما، شیعیان، مسلمان و محبان خود داشته باشند.

این روایات، نکاتی بود که من از این دو کتاب استخراج کردم. البته مطالب زیاد است، اما من به همین مقدار اکتفا کردم.

پیامک‌های بینندگان برنامه:

مجری:

البته این کتب، کتاب‌های علمای شیعه است. ان‌شاءالله ما در بخش بعدی برنامه می‌خواهیم ببینیم آیا چنین روایاتی در منابع اهل سنت هم وجود دارند، یا نه!؟ ان‌شاءالله در خدمت حضرت استاد خواهیم بود، اما قبل از آن نگاهی به پیام‌های بینندگان برنامه داشته باشم که سرشار از لطف و عنایت و مرحمت است.

آقای علی همدانی نژاد گفتند: عشق ما نام مولا حضرت امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) است. ایشان از کرمان برای ما پیام دادند.

آقا رضا از علی آباد بزرگواری کردند و برای ما پیام دادند.

معصومه خانم از شیراز ولادت حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را تبریک گفتند. این عید بر شما هم مبارک باشد.

آقا علی رضا از کرمان گفتند: خدا خیرتان بدهد با القابی که از آقایمان حضرت امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) گفتید. واقعاً جگرمان خنک شد.

الهی شکر که با شنیدن نام، القاب و کنیه‌های حضرت حیدر کرار امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) دل و جگر شما در شام ولادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) خنک می‌شود.

معصومه خانم از شیراز بزرگواری کردند و از مادر این حقیر هم یاد کردند که از ایشان ممنونم.

خانم‌ها مریم و مینا جلالی از سرد رود تبریز برای ما پیام فرستادند و به ما تبریک گفتند که از ایشان هم ممنون و سپاسگذاریم.

آقای حمیدرضا احمدی هم لطف کردند به ما پیام فرستادند و گفتند: با تشکر از برنامه خوب شما امیدوارم در ادامه راه مؤفق و مؤید باشید. با تشکر ویژه از استاد حسینی قزوینی.

آقای نیازمندی از شیراز هم پیام دادند و لطف و عنایت و مرحمتشان را نسبت به ما نشان دادند که از ایشان هم ممنون هستیم.

خواهر عزیزمان خانم خادمی از سیری جان به ما تبریک گفتند.

آقا هادی عزیز یار همیشگی از مشهد مقدس پیام فرستادند. ان‌شاءالله در کنار حرم آقا علی بن موسی الرضا (علیه السلام) دعاگو و نائب الزیارهٔ ما باشید.

آقای حسین بزرگوار از ایتالیا لطف کردند، پیام فرستادند و گفتند: سلام خدمت استاد عزیز دکتر قزوینی و مجری توانمند. متأسفانه دیر رسیدم و تمام برنامه را ندیدم. بهرحال خسته نباشید.

حسین جان از ایتالیا برنامه ما چند دقیقه بیشتر نیست که شروع شده است و تقریباً یک ساعت دیگر هم در خدمت شما هستیم.

بیننده‌ای از سوئد که خود را معرفی نکردند، ولادت باسعادت حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را تبریک گفتند. این ولادت نورانی و باسعادت گوارای وجودتان باشد، هنیئا لکم!!

بازهم ولادت حضرت مادر صدیقه طاهره فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را خدمت شما تبریک عرض می‌کنم.

امشب دل أم المؤمنین حضرت خدیجه کبری (سلام الله علیها)، رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم)، دل اهلبیت (علیهم السلام) و همچنین امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) شاد است.

ان‌شاءالله به حق شادی دل اهلبیت (علیهم السلام) دل‌هایتان شاد باشد؛ به ویژه زوج‌های جوانی که چند سالی از زندگیشان گذشته است، اما هنوز صاحب فرزند نشدند. می‌دانم در دلتان چه اتفاقی رخ می‌دهد، می‌دانم چطور به اهلبیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) التماس می‌کنید و چطور آرزو دارید که خداوند فرزندی به شما عنایت کند.

عزیزان بیننده در حق عزیزانی که صاحب فرزند نمی‌شوند دعا کنند. ما هم دعاگوی این عزیزان هستیم، الهی به همین زودی دلتان شاد شود.

استاد عزیزمان حاج اقای «نیک نام» که همیشه نسبت به «شبکه جهانی ولایت» و بنده حقیر لطف و عنایت و مرحمت دارند، دوتا دو بیتی فرستادند که یکی از آن‌ها را الآن می‌خوانم و یکی دیگر را در جای مناسب دیگر تقدیم حضور شما می‌کنم.

از استاد «نیک نام» تشکر می‌کنم که لطف و مرحمت کردند؛ از ایشان سپاسگذار هستم. چقدر این دو بیتی زیباست:

گلزار صفا ز برگ و بارش پیداست

الطاف خدا ز هشت و چهارش پیداست

سر زد گل مصطفی در آغاز بهار

سالی که نکوست از بهارش پیداست

حاج آقای «نیک نام» خیلی زیبا بود، بابت شعر زیبای شما بسیار ممنونم. البته در سال 1395 دو بار ولادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) داشتیم. هم ابتدای سال و هم در انتهای سال ولادت حضرت مادر بود.

الحمدلله خدا را شکر به واسطه شادی دل اهلبیت (علیهم السلام) شاد هستیم. سال 1395 و بهاری که در پیش رو داریم با ولادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) مقرون عجین شده است.

استاد خلقت نوری و ملکوتی حضرت زهرای مرضیه (سلام الله علیها) از منابع شیعه را بیان فرمودید. حال می‌خواهیم ببینیم این نکات بسیار جالب، شیرین و شنیدنی آیا در منابع اهل سنت هم وارد شده است، یا خیر؟!

خلقت نوری حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) در کتب اهل سنت!

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

بله عبارتی که ما از منابع شیعه در رابطه با خلقت نوری حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا (سلام الله علیها) نقل کردیم و بیان کردیم که نطفه آن بانوی بزرگوار از میوه بهشتی بوده است، در منابع عزیزان اهل سنت هم وارد شده است.

به عنوان مثال در کتاب «معجم الکبیر» اثر «طبرانی» که روایات آن مشهور و معتبر است، جلد 22 حدیث 1000 روایتی از عایشه وجود دارد که می‌گوید:

من دیدم که رسول خدا فاطمه را می‌بوسد. به ایشان عرض کردم: یا رسول الله! کارهایی می‌کنید که قبلاً این کارها را انجام نمی‌دادید. پیغمبر فرمودند: ای حمیرا! در شب معراج که به آسمان رفتم، داخل بهشت شدم و در کنار درختی از درختان بهشتی که تا به حال زیباتر، سفیدتر و خوشبو تر از او ندیده بودم قرار گرفتم. من از میوه آن درخت خوردم و آن میوه بهشتی در صلب من تبدیل به نطفه شد. زمانی که به زمین آمدم با همسرم نزدیکی کردم و او به فاطمه حامله شد.

بنابراین هرگاه مشتاق بوی بهشت می‌شوم، دخترم فاطمه زهرا را می‌بویم. حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) همانند دیگر زنان نیست و از عادت ماهیانه مطهر است.

همچنین جناب آقای «سیوطی» در کتاب «الخصائص الکبری» این روایت را نقل می‌کند. همانند آن عبارت در این کتاب وارد شده است و می‌گوید:

«فصارت نطفة فی صلبی»

میوه بهشتی در صلب من تبدیل به نطفه شد.

«فلما هبطت إلی الأرض واقعت خدیجة فحملت بفاطمة»

زمانی که به زمین آمدم با خدیجه نزدیکی کردم و او به حضرت فاطمه زهرا حامله شد.

«فإذا أنا اشتقت إلی رائحة الجنة شممت ریح فاطمة»

به همین خاطر زمانی که مشتاق بوی بهشت می‌شوم فاطمه را می‌بویم.

الخصائص الکبری، اسم المؤلف: أبو الفضل جلال الدین عبد الرحمن أبی بکر السیوطی، دار النشر: دار الکتب العلمیة - بیروت - 1405 هـ - 1985 م، ج 1، ص 291، باب حدیث عائشة

البته آقایان محشین که ارتباطی با اهلبیت (علیهم السلام) ندارند و بویی از معرفت اهلبیتی استشمام نمی‌کنند، ادعا می‌کنند که این روایات جعلی است. معراج در سال ده هجری و یازدهم بعثت بوده است.

دشمنان اهلبیت (علیهم السلام) این مطالب را بیان می‌کنند، اما آنچه که محرز و قطعی است این است که رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) دو یا سه مورد معراج رفتند که اولین آن در سال دوم بعثت بوده است. همچنین دشمنان اهلبیت ادعا کردند که حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) شش سال قبل از بعثت رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله) متولد شده است.

در هر صورت این مطالب، حرف‌های بیهوده و بی‌اساسی است که هیچ منشأ و پشتوانه تاریخی ندارد. کاملاً واضح و روشن است که این افراد زمانی که به اینجا می‌رسند بلافاصله شروع می‌کنند مطالب را بدون اینکه دلیل بیاورند دروغ یا جعلی می‌خوانند.

این در حالی است که همین آقایان زمانی که به خلفا می‌رسند در آنجا اصلاً و ابداً به دنبال سند نمی‌گردند، بلکه به عنوان یک امر مفروقٌ عنه به قضیه نگاه می‌کنند.

به عنوان مثال مشاهده کنید «ابن تیمیه» به تعبیر آقای «حصنی دمشقی» که خداوند او را به اشد لعنت گرفتار کند، در کتاب «مجموع الفتاوی» جلد یازدهم می‌گوید:

«وَکرَامَاتُ الصَّحَابَةِ وَالتَّابِعِینَ بَعْدَهُمْ وَسَائِرِ الصَّالِحِینَ کثِیرَةٌ جِدًّا»

کرامات صحابه و تابعین بعد از صحابه و سایر صالحین کرامات زیادی داشتند.

به عقیده این افراد حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) نه جزو صحابه است، نه جزو تابعین است و نه دارای کرامت بوده است. سپس او نسبت به خلیفه دوم می‌نویسد:

«وَ "عُمَرُ بْنُ الْخَطَّابِ" لَمَّا أَرْسَلَ جَیشًا أَمَّرَ عَلَیهِمْ رَجُلًا یسَمَّی "سَارِیةَ "»

عمر بن خطاب در سال 18 هجرت سپاهی را به طرف نهاوند برای فتح آنجا فرستاد و مردی که نام آن ساریه بود را به عنوان فرمانده انتخاب کرد.

«فَبَینَمَا عُمَرُ یخْطُبُ فَجَعَلَ یصِیحُ عَلَی الْمِنْبَرِ یا سَارِیةُ الْجَبَلَ یا سَارِیةَ الْجَبَلَ»

خلیفه دوم در مدینه بالای منبر بود که یک مرتبه دیدند در وسط خطبه گفت: یا ساریه به طرف کوه برو!!

مردم همگی مبهوت ماندند، زیرا خلیفه دوم در مدینه مشغول خواندن خطبه نماز جمعه است که یک مرتبه این گونه خطاب به «ساریه» دستور می‌دهد.

«فَقَدِمَ رَسُولُ الْجَیشِ فَسَأَلَ»

مجموع الفتاوی، المؤلف: تقی الدین أحمد بن عبد الحلیم بن تیمیة الحرانی (المتوفی: 728 هـ)، المحقق: عبد الرحمن بن محمد بن قاسم، الناشر: مجمع الملک فهد لطباعة المصحف الشریف، المدینة النبویة، المملکة العربیة السعودیة، ج 11، ص 276 - 278

بعضی از صحابه از او سؤال کردند که قضیه چیست؟! او در جواب گفت: من دیدم که سپاه اسلام در حال شکست خوردن هستند و به همین خاطر از همین جا فرمان دادم.

حال اگر ما این قضیه را درباره حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و حضرت امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) نقل کنیم، آسمان و زمین بر سر شیعه ویران می‌شود.

اگر یک شخص سنی این روایت را نقل کند، سریع ادعا می‌کنند که شما سنی دوازده امامی هستید، لعنت خداوند بر شما باد!! همچنین اگر یک صوفی این روایت را نقل کند هزاران لعنت بر او می‌فرستند.

سپس «ساریه» آمد و گفت: یا امیرالمؤمنین! ما در برابر دشمن در حال شکست هستیم که صدای شما را شنیدیم به طرف کوه رفتیم، سنگر گرفتیم و پیروز شدیم.

دوستان مشاهده کنید این افراد هیچ سندی هم برای این مطالب خود ندارند. «سعد بن أبی وقاص» که مستجاب الدعوه بود، سپاه کسرا و فتح عراق با دعای ایشان همیشه پیروز می‌شد. «زبیر»، «سعید بن زید» و «علاء بن حضرمی» به همین صورت بودند.

این افراد برای تک تک صحابه کرامات نقل کردند، اما زمانی که به اهلبیت (علیهم السلام) می‌رسد ادعا می‌کنند که آن‌ها اصلاً صاحب کرامات نیستند و هرکسی هم بگوید حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) صاحب کرامت بوده است، خون و مالش هدر است!!

همچنین آقای «ابن کثیر دمشقی» شاگرد خلف «ابن تیمیه» در جلد ششم کتاب «البدایة و النهایة» می‌گوید:

«وقد ذکرنا فی سیرة عمر بن الخطاب رضی الله عنه أشیاء کثیرة من مکاشفاته وما کان یخبر به من المغیبات»

ما مطالب زیادی از مکاشفات عمر بن خطاب نقل کردیم و گفتیم که او از غیب خبر می‌داد.

حال امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) و ائمه طاهرین (علیهم السلام) پیشکش، اما اگر ما بگوییم که پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) از غیب خبر می‌دادند، وهابیت ادعا می‌کنند که شما مشرک هستید.

«کقصة ساریة بن زنیم وما شاکلها»

قصه ساریه بن زنیم و مواردی دیگر از این دسته هستند.

«ولله الحمد والمنة»

البدایة والنهایة، اسم المؤلف: إسماعیل بن عمر بن کثیر القرشی أبو الفداء، دار النشر: مکتبة المعارف – بیروت، ج 6، ص 201، فصل فی ترتیب الأخبار بالغیوب المستقبلة بعده

دوستان عزیز زمانی که این طرز نگاه دو جانبه را می‌نگریم، نوعی عداوت نسبت به اهلبیت (علیهم السلام) را می‌بینیم. همچنین شاگرد دیگر آقای «ابن تیمیه» به نام آقای «ابن قیم جوزیه» در کتاب «روح» همین مطالب را بیان می‌کند.

او ادعا می‌کند که عمر بن خطاب «ساریه» را در نهاوند دید؛ حال ما نمی‌دانیم مدینه و نهاوند چه ارتباطی با هم دارند. او در ادامه بیان می‌کند که «ساریه» و افراد او مشغول قتال بودند و نزدیک بود شکست بخورند که عمر بن خطاب صدا زد:

«یا ساریة الجبل»

ای ساریه به طرف کوه پناه بگیرید و آنجا را برای خودتان سنگر قرار بدهید.

الروح فی الکلام علی أرواح الأموات والأحیاء بالدلائل من الکتاب والسنة، اسم المؤلف: شمس الدین محمد بن أبی بکر بن أیوب بن سعد الزرعی الدمشقی، دار النشر: دار الکتب العلمیة - بیروت - 1395 – 1975، ج 1، ص 239، فصل والفرق بین الفراسة والظن

بنده از عزیزان اهل سنت معذرت می‌خواهم و قصد ما جسارت به این عزیزان نیست، زیرا همان‌طور که آیت الله العظمی سیستانی فرمودند اهل سنت عزیزان و نور چشم ما هستند.

بنده از شبکه‌های وهابی که مدافع این قضایا هستند سؤال می‌پرسم جناب آقای خلیفه دوم که از مدینه نهاوند را می‌بیند و به فرمانده سپاه دستور می‌دهد در کوه سنگر بگیرید تا شکست نخورید، چطور شد «ابو لؤلؤ» را که در مسجد آمده بود ندید؟!

زمانی که عمر بن خطاب در مسجد مشغول نماز بود، «ابو لؤلؤ» در مسجد شمشیر آورده بود تا او را به قتل برساند. «ابو لؤلؤ» مشرک، کافر و بت پرست بوده اصلاً در مدینه چکار می‌کرد؟! رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله) در آخرین وصیت خود فرمودند:

«اخرجوا الْمُشْرِکینَ من جَزِیرَةِ الْعَرَبِ»

مشرکین را از جزیرة العرب اخراج کنید.

مسند الإمام أحمد بن حنبل، اسم المؤلف: أحمد بن حنبل أبو عبدالله الشیبانی، دار النشر: مؤسسة قرطبة – مصر، ج 1، ص 222، ح 1935

این در حالی است که مشرکین را زمان آقای ابوبکر و عمر از جزیرة العرب اخراج نکردند و بعد از گذشت 13 سال هنوز به وصیت رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله) عمل نشده است.

حال یکی از مشرکین به نام «ابو لؤلؤ» به مدینه آمده و در داخل مسجد اقدام به کشتن خلیفه دوم کرده است. چطور جناب خلیفه که از مدینه نهاوند را می‌بیند در داخل مدینه و داخل مسجد «ابو لؤلؤ» را ندید؟

دوستان عزیز ما بخیل نیستیم؛ شما بیایید برای صحابه هزار و یک کرامت نقل کنید. ما به هیچ وجه نمی‌آییم به شما اعتراض کنیم که چرا این کرامات را نقل کردید. حرف ما این است همان‌طور که شما برای صحابه و خلفا این مطالب را نقل می‌کنید، این مطالب را برای اهلبیت (علیهم السلام) و امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) هم نقل کنید.

ما تقاضا داریم اگر در کتب اهل سنت مطلبی در مورد حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا (سلام الله علیها) پاره تن رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله) آمده است، به این مطالب پاورقی‌های مغرضانه نزنند.

یکی از علمای وهابی در کتاب خود نوشته است: "خداوند لعنت کند کسانی را که چنین روایاتی در مورد حضرت زهرا بیان کرده و جعل می‌کنند!!" حالا جناب آقای «ابن کثیر» در مورد این روایات می‌گوید:

«ولله الحمد والمنة»

اما زمانی که به روایاتی در مورد ائمه طاهرین (علیهم السلام) می‌رسند، می‌گویند:

«لعن الله من وضع هذه الروایة»

چنین نگاهی دوگانه نسبت به حقایق انسان را به شک می‌اندازد که حقایقی پشت پرده وجود دارد، اما وهابیت نمی‌خواهند حقایق برای مردم روشن شود. من در خدمت حضرتعالی هستم.

پیامک‌های بینندگان برنامه:

مجری:

بسیار عالی، از شما متشکرم. حجم پیام‌های عزیزان بیننده به قدری بالاست که گاهی اوقات ما می‌بینیم بی‌انصافی در حق عزیزان بیننده است که حداقل به برخی از آن‌ها اشاره نکنم. عزیزان بیننده به «شبکه جهانی ولایت» لطف، عنایت و مرحمت بالایی دارند.

آقا داوود عزیز از آمریکا پیام فرستادند و از ما تشکر کردند و تبریک گفتند.

خواهر بزرگوارمان فهمیده اکبری پیام داد و تبریک گفتند که از ایشان ممنونیم.

آقای حمیدرضا احمدی از ما تشکر ویژه کردند.

آقای خلوصی از اسد آباد همدان لطف کردند و برای ما پیام دادند.

برادران متولی از قزوین غنچه‌های ولایت ما هستند که به ایشان تبریک می‌گوییم، برای پدر و مادر عزیزشان آرزوی سلامتی داریم و تشکر می‌کنیم که به ما پیام دادند.

عزیزی به نام محی آبادی از کرمان برای ما دو بیت شعر فرستادند.

عزیزی که خودشان را به نام علی مظهری معرفی کردند، گفتند: افتخار می‌کنم که نامم علی است.

این نام زیبا حتماً جای افتخار دارد. شما باید بروید دست پدر و مادرتان را ببوسید، زیرا این نام مقدس، شیرین، دوست داشتنی و زیبا را برای شما انتخاب کردند. هربار که شما را علی صدا می‌زنند لذت می‌برید، زیرا هم نام حضرت مرتضی علی هستید.

از همه عزیزان دیگری که لطف کردند و پیام فرستادند ممنونم. بازهم اگر فرصتی باقی ماند من پیام‌های شما را خواهم خواند.

استاد نکته‌ای که در این زمینه مهم است را اشاره فرمودید. ابتدا روایاتی در خصوص خلقت ملکوتی حضرت زهرای مرضیه (سلام الله علیها) در منابع شیعه و اهل سنت را بیان کردید.

روایاتی را مطرح کردید که اهل سنت در مورد خلفا بیان می‌کنند، اما زمانی که به اهلبیت (علیهم السلام) می‌رسند، انکار می‌کنند.

استاد شاید برخی از مسائل از جمله اینکه خلقت نوری حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا (سلام الله علیها) برای وهابیت، سلفی‌ها و شبکه‌های صهیونیستی یهودی سخت است، زیرا با اهلبیت (علیهم السلام) دشمنی دارند و نمی‌توانند این مسائل را بپذیرند.

استاد در ادامه می‌خواهیم به روایاتی در مورد خلقت رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم)، اهلبیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) و پنج تن آل عبا قبل از خلقت حضرت آدم (علیه السلام) در منابع اهل سنت اشاره کنید.

خلقت پیغمبر اکرم و پنج تن آل عبا (علیهم السلام) قبل از خلقت حضرت آدم

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

سؤال زیبایی بود؛ این افراد زمانی که به روایاتی در مورد اهلبیت (علهیم السلام) برخورد می‌کنند، زهرشان را می‌ریزند و می‌گویند: "خداوند کسانی را که روایاتی در مورد خلقت نوری فاطمه زهرا ساختند را لعنت کند."

دوستان عزیز مشاهده کنید در کتاب «الإصابة فی تمییز الصحابة» اثر «ابن حجر عسقلانی» روایتی وارد شده است. «میسره» می‌گوید به رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله) عرض کردم:

«یا رسول اللَّه، متی کنتَ نَبیّا»

یا رسول الله! نبوت شما از چه زمانی آغاز شده است؟

در مورد اینکه رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله) قبل از بعثت به شریعت خودشان یا شریعت انبیاء گذشته عمل می‌کردند، اختلاف نظر وجود دارد. بعدها در فرصتی مناسب در این زمینه توضیحاتی زیادی خواهیم داد. رسول گرامی اسلام تا چهل سالگی مبعوث نبوده است و اختلاف نظر وجود دارد که در این چهل سال به شریعت کدام یک از انبیاء الهی عمل می‌کردند. طبق آنچه مسلم است نبوت رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله) قبل از آنکه به دنیا بیاید قطعی است و شریعت ایشان سابق بر تمام شرایع است.

رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله) در جواب می‌فرمایند:

«وآدم بین الرّوح والجسد»

زمانی که حضرت آدم هنوز به دنیا نیامده بودند، من پیغمبر بودم.

«ابن حجر» در مورد سند این روایت می‌نویسد:

«وهذا سند قوی»

سند این روایت قوی است.

الإصابة فی تمییز الصحابة، المؤلف: أبو الفضل أحمد بن علی بن حجر العسقلانی (المتوفی: 852 هـ)، تحقیق: عادل أحمد عبد الموجود وعلی محمد معوض، الناشر: دار الکتب العلمیة – بیروت، الطبعة: الأولی - 1415 هـ، ج 6، ص 189، ح 8301

«حاکم نیشابوری» همین روایت را بیان می‌کند و در مورد سند این روایت می‌نویسد:

«هذا حدیث صحیح الإسناد ولم یخرجاه»

این روایت صحیح است، اما کتب صحیحین آن را نقل نکرده است.

«وشاهده حدیث الأوزاعی الذی»

شاهد دیگری هم از حدیث اوزاعی و غیره دارد.

المستدرک علی الصحیحین، اسم المؤلف: محمد بن عبدالله أبو عبدالله الحاکم النیسابوری، دار النشر: دار الکتب العلمیة - بیروت - 1411 هـ - 1990 م، الطبعة: الأولی، تحقیق: مصطفی عبد القادر عطا، ج 2، ص 665، ح 4209

این روایت با مبانی فکری «بخاری» و «مسلم» نمی‌سازد. نکته دیگر این است زمانی که حضرت آدم (علیه السلام) از بهشت بیرون آمدند، مدت‌ها گریه می‌کرد تا زمانی که به طرف آسمان نگاه می‌کردند و چشمشان به نور محمد و آل محمد (علیهم السلام) افتادند.

حضرت آدم (علیه السلام) خداوند متعال را به حق رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) سوگند داد و خداوند عالم او را بخشیدند. به حضرت آدم گفتند:

«أتعرف محمدا»

آیا محمد را می‌شناسی؟!

«قال نعم قیل وکیف قال لما نفخت فی یا رب الروح رفعت رأسی إلی العرش فإذا فیه مکتوب محمد رسول الله e فعلمت أنک لم تخلق خلق أکرم علیک منه»

حضرت آدم فرمود: چطور نشناسم؟ زمانی که روح در من دمیده شد و زنده شدم، در بالای سرم عرش را دیدم که در آنجا نوشته شده بود: محمد رسول الله و فهمیدم هیچ خلقی از خلایقت گرامی‌تر از حضرت رسول اکرم به تو نیست.

تاریخ مدینة دمشق، اسم المؤلف: علی بن الحسن إبن هبة الله بن عبد الله الشافعی، دار النشر: دار الفکر - بیروت - 1995، تحقیق: محب الدین أبی سعید عمر بن غرامة العمری، ج 7، ص 386، ح 578

این در حالی است که در میان همه خلایق و انبیاء تنها نام رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) در کنار نام خداوند متعال نوشته شده است. گرچه بعد از نام رسول گرامی اسلام نام پنج تن آل عبا هم بوده، اما این قسمت با غرض ورزی حذف شده است.

همچنین آقای «سیوطی» در کتاب «درّ المنثور» همین تعبیر را می‌آورد و می‌نویسد: حضرت آدم خداوند متعال را به حق رسول گرامی اسلام قسم داد و وحی شد که آیا حضرت محمد را می‌شناسی؟!

حضرت آدم گفت: بله، دیدم در عرش نوشته شده است: «لا إله إلا الله، محمدٌ رسول الله» و فهمیدم کسی گرامی‌تر از این شخص در نزد تو نیست. خداوند متعال به حضرت آدم وحی کردند:

«يا آدم إنه آخر النبيين من ذريتك ولولا هو ما خلقتك »

ای آدم! او آخرین پیغمبر از نسل توست. اگر محمد نبود، تو را هم خلق نمی‌کردم.

الدر المنثور ، اسم المؤلف: عبد الرحمن بن الكمال جلال الدين السيوطي ، دار النشر : دار الفكر - بيروت – 1993؛ ج 1، ص 142، البقرة : ( 37 ) فتلقى آدم من

مجری:

وحی خطاب به آدم است؟!

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

بله، خداوند متعال خطاب به حضرت آدم (علیه السلام) فرمودند: اگر رسول اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) نبود، تو را هم خلق نمی‌کردم. این روایت مصداق بارز روایت:

«لَوْلَاک مَا خَلَقْتُ الْأَفْلَاک»

بحار الأنوار، نویسنده: مجلسی، محمد باقر بن محمد تقی، محقق / مصحح: جمعی از محققان، ج 54، ص 199، ح 145

است. همچنین آقای «زینی دحلان» این روایت را می‌آورد و در مورد سند این روایت می‌نویسد:

«رواه البیهقی بإسناد صحیح»

«حاکم نیشابوری» هم این روایت را آورده و تصحیح کرده است. آقایان دیگری از جمله «صالحی شامی» و «قسطلانی» همین تعبیر را دارد. همچنین آقای «سیوطی» در کتاب «الدر المنثور» ذیل آیات 36 و 37 سوره مبارکه بقره صفحه 323 می‌نویسد:

«اللهم انی اسألک بحق محمد و آل محمد»

دوستان عزیز مشاهده کنید که در روایات گذشته «آل محمد» حذف شده است. «سیوطی» در ادامه تمام روایت را نقل می‌کند و در روایت بعد می‌نویسد:

«سأل بحق محمد و علی و فاطمة و الحسن و الحسین»

الدر المنثور ، اسم المؤلف: عبد الرحمن بن الكمال جلال الدين السيوطي ، دار النشر : دار الفكر - بيروت – 1993؛ ج 1، ص 147، البقرة : ( 37 ) فتلقى آدم من

مشاهده کنید که «سیوطی» در این روایت نام پنج تن آل عبا را به طور کامل نقل می‌کند. زمانی که نوبت به «ابن تیمیه» می‌رسد، با تمام سوابقی که از او نسبت به اهلبیت (علیهم السلام) به جا مانده است در کتاب «مجموع الفتاوی» جلد دوم روایت:

«متی کنْت نَبِیا؟ قَالَ وَآدَمُ بَینَ الرُّوحِ وَالْجَسَدِ»

را می‌آورد و کنار آن هم می‌نویسد: زمانی که حضرت آدم (علیه السلام) از بهشت بیرون رانده شد، حضرت آدم و حضرت حوا به نام نامی رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله) متوسل شدند و خداوند عالم گناهشان را بخشید.

همچنین در صفحه بعد از عمر بن خطاب نقل می‌کند که وقتی حضرت آدم (علیه السلام) از بهشت بیرون رانده شد، گفت:

«یا رَبِّ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ إلَّا غَفَرْت لِی»

«ابن تیمیه» در اینجا «آل محمد» را نیاورده است، زیرا نمی‌تواند «آل محمد» را بیاورد!!

«فَأَوْحَی إلَیهِ وَمَا مُحَمَّدٌ؟ وَمَنْ مُحَمَّدٌ؟ فَقَالَ: یا رَبِّ إنَّک لَمَّا أَتْمَمْت خَلْقِی رَفَعْت رَأْسِی إلَی عَرْشِک فَإِذَا عَلَیهِ مَکتُوبٌ: لَا إلَهَ إلَّا اللَّهُ مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ فَعَلِمْت أَنَّهُ أَکرَمُ خَلْقِک عَلَیک»

«ابن تیمیه» در ادامه می‌نویسد:

«فَهَذَا الْحَدِیثُ یؤَیدُ الَّذِی قَبْلَهُ وَهُمَا کالتَّفْسِیرِ لِلْأَحَادِیثِ الصَّحِیحَةِ»

این حدیث روایات قبل از خود را تأیید می‌کند و روایاتی که ما آوردیم همانند تفسیر و تبیین برای دیگر احادیث صحیحه است.

مجموع الفتاوی، المؤلف: تقی الدین أحمد بن عبد الحلیم بن تیمیة الحرانی (المتوفی: 728 هـ)، المحقق: عبد الرحمن بن محمد بن قاسم، الناشر: مجمع الملک فهد لطباعة المصحف الشریف، المدینة النبویة، المملکة العربیة السعودیة، ج 2، ص 150 و 151

بنابراین ایشان دیگر هیچ جایی برای این قضایا باقی نگذاشته است. همچنین روایتی در کتاب «روح المعانی» وجود دارد که ما آن را بارها نقل کردیم. در کتاب «روح المعانی» جلد 15 صفحه 126 ذیل آیه 57 سوره مبارکه إسراء وارد شده است:

«فکل من عبد من دون الله تعالی من عیسی وعزیر والملائکة علیهم السلام وسیلتهم إلی الله تعالی نبینا»

واسطه تمام کسانی غیر از خداوند تعالی از جمله عیسی، عزیر و ملائکه (علیهم السلام) که پرستش می‌شوند، پیغمبر اکرم است.

حال مشاهده کنید که وهابیت شبانه روز در تلاش هستند تا این مسائل را انکار کنند. همچنین «محمد بن عبدالوهاب» می‌نویسد:

«من جعل بینه وبین الله وسائط یدعوهم أنه کافر مرتد حلال المال والدم»

هرکسی بین خود و خدا واسطه قرار بدهد، کافر و مرتد است و خون او حلال و مال او هدر است.

الرسائل الشخصیة، اسم المؤلف: محمد بن عبد الوهاب، دار النشر: مطابع الریاض - الریاض، الطبعة: الأولی، تحقیق: عبد العزیز بن زید الرومی، د. محمد بلتاجی، د. سید حجاب، ج 1، ص 147، باب 4 - الرسالة الحادیة والعشرون

این در حالی است که «ألوسی» می‌گوید: واسطه تمام انبیاء و ملائکه بلکه دیگر موجودات از جمله زمین و زمان و عرش و فرش با خداوند عالم رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله) است. سپس در آخر روایت می‌نویسد:

«وکان نبینا آدم بین الماء والطین وقد تلقی الأنبیاء منه من وراء حجاب الأرحام والأصلاب»

زمانی که خبری از عالم و آدم نبوده است و تمام انبیاء و بزرگان در صلب و رحم پدران و مادران خود بودند، واسطه همه پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله وسلم) بوده است.

روح المعانی فی تفسیر القرآن العظیم والسبع المثانی، اسم المؤلف: العلامة أبی الفضل شهاب الدین السید محمود الألوسی البغدادی، دار النشر: دار إحیاء التراث العربی – بیروت، ج 15، ص 126، الإسراء: (72) ومن کان فی... ..

والله آقای «آلوسی» شیعه نیست، بلکه سنی است و به تعبیری، سلفی العقیده است. زمانی که این روایات مطرح می‌شود هیچ حرفی برای گفتن ندارند، اما زمانی که روایاتی در مورد حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) بیان می‌شود ادعا می‌کنند روایت جعلی است!!

ما در فرصتی مناسب در برنامه «حبل المتین» حول چند موضوع ضروری مطالبی بیان خواهیم کرد. بنده هرسال تصمیم می‌گیرم که جلساتی را به این موضوعات اختصاص بدهیم، اما با توجه به حجم سنگین مطالب هنوز این فرصت برای ما به وجود نیامده است.

ما به بینندگان عزیز قول می‌دهیم که چند موضوع مهم را در همین برنامه حلاجی کنیم؛ یکی از این موضوعات بحث علم غیب است. ما بیان خواهیم کرد که انبیاء و اولیاء الهی علم غیب دارند یا ندارند.

اگر چنانچه پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) و ائمه طاهرین (علیهم السلام) علم غیب ندارند، آقای «ابن تیمیه» با چه سندی ادعا می‌کند که پیروان ابوبکر و عمر چندین برابر علی بن أبی طالب علم غیب داشتند!؟

اگر به کتاب «مدارج السالکین» اثر «ابن قیم جوزیه» مراجعه کنید، می‌بینید که در جلد دوم صفحه 489 می‌گوید: استاد ما «ابن تیمیه» بارها از غیب خبر می‌داد، به من می‌گفت فلان اتفاق برای تو رخ می‌دهد و قطعاً هم رخ می‌داد. «ابن تیمیه» از لوح محفوظ هم خبر می‌داد!!

اگر واقعاً ادعای غیب کفر و شرک است و موجب قتل است، پس این مطالب چیست!؟ نمی‌دانم بعضی از عزیزانم از جمله فرزند عزیزمان آقای «موسوی» چرا این مطالب خلاف را بیان می‌کنند!! ما آقای «موسوی» را علی رغم اینکه لغزش‌هایی از او سر زده است، فرزند و عزیز خود می‌دانیم. شاید برای ایشان شبهاتی به وجود آمده است و ان‌شاءالله این شبهات برطرف خواهد شد، اما ایشان انسانی نیست که بخواهد به وهابیت بپیوندد.

بنده به وهابی‌ هایی که ادعا می‌کنند در کتب شیعه برای ائمه طاهرین (علیهم السلام) علم غیب در نظر گرفته شده است، توصیه می‌کنم که به کتاب «مدارج السالکین» جلد 2 صفحه 489 مراجعه کنند. در کتاب «مدارج السالکین» در چندین صفحه بیان شده است که «ابن تیمیه» حتی از لوح محفوظ خبر می‌داده است!!

در کتب «صحیح بخاری» و «صحیح مسلم» وارد شده است که «حذیفه» می‌گوید: "رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) مرا از تمام وقایعی که تا قیام قیامت می‌افتد مطلع کرده است."

طبق روایات «صحیح بخاری» و «صحیح مسلم» پیغمبر اکرم و همین‌طور صحابه علم غیب داشتند. کسی نمی‌تواند این روایات را انکار کند، زیرا در کتب «صحیح بخاری» و «صحیح مسلم» وارد شده است.

مسئله دوم بحث ولایت تکوینی در قرآن کریم و سنت پیغمبر اکرم است و باید ببینیم که اصلاً ولایت تکوینی چیست؟

کارشناسان شبکه‌های وهابی شیطانی مرتباً حرف‌های بی‌اساس مطرح می‌کنند مبنی بر اینکه کسی غیر از خداوند عالم ولایت تکوینی ندارد. در حالی که معتقدند صحابه ولایت تکوینی دارند و با زدن شلاق توسط خلیفه دوم در مدینه زمین لرزه قطع می‌شود!!

این ولایتی که کارشناسان شبکه‌های شیطانی از آن حرف می‌زنند، چه ولایتی است؟! اقدام خلیفه دوم که با زدن شلاق به زمین، زمین لرزه قطع می‌شود آیا ولایت تکوینی است یا ولایت تشریعی؟!

همچنین ادعا شده است رود نیل هرسال خروش می‌کرد و همانند سونامی فاجعه به وجود می‌آورد و افرادی را نابود می‌کرد، اما وقتی که نامه خلیفه دوم به رود نیل انداخته می شود رود نیل از جوش و خروش قطع می‌شود و دیگر هیچ گاه فوران نکرده است.

اگر اسم این ادعا، ولایت تکوینی نیست چه چیزی نام دارد؟! اگر این ادعا در حق امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) باشد وهابیت ادعا می‌کنند که آن ولایت تکوینی نیست، بلکه شرک است.

حال که این قضایا در حق خلیفه اول، خلیفه دوم و خلیفه سوم ادعا شده است وهابیت معتقدند که هیچ اشکالی ندارد.

زمانی که امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) شخصی را از وجود فرزندی آگاه کند و حتی دختر و پسر بودن آن را معین کنند وهابیت ادعا می‌کنند که این حرف ایشان علم غیب است، زیرا هیچکس از رحم زنان خبر ندارد و این اعمال خلاف قرآن کریم است.

این در حالی است که ابوبکر قبل از اینکه از دنیا برود عایشه را از وجود دختری در رحم همسرش «بنت خارجه» خبردار می‌کند، اما وهابیت هیچگاه این عمل او را حرام و خلاف قرآن کریم نمی‌دانند.

بنده در فرصتی مناسب مطالبی در این زمینه بیان خواهم کرد، زیرا وهابیت این اقدام ابوبکر را کرامت بزرگی می‌دانند. حتی عده‌ای دیگر معتقدند این معجزه ابوبکر از معجزه پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) هم بالاتر است!!

حال چطور این گفته ابوبکر معجزه تلقی می‌شود، اما نسبت به پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) و ائمه طاهرین (علیهم السلام) این‌طور مغرضانه رفتار می‌شود!!

اگر واقعاً سوء نیتی در کار نیست وهابیت این مسئله را به صورت علمی مطرح کنند. بحث ولایت تکوینی باید در قرآن کریم، سنت رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله) و همچنین سیره صحابه و ائمه طاهرین (علیهم السلام) مطرح شود.

ان‌شاءالله با یادآوری آقای اسماعیلی بنده قول می‌دهم در یکی از شب‌ها این قضیه را برای بینندگان عزیز حلاجی کنم تا مطالبی به عنوان یادگاری برای بینندگان عزیز حول این چند موضوع داشته باشیم. من در خدمت شما هستم.

بخشی از پیامک‌های بینندگان برنامه:

مجری:

خیلی ممنون و متشکرم. همچنان پیام‌های شما به دست بنده می‌رسد.

امیر آقا از گنبد لطف کردند و برای ما پیام فرستادند.

آقای سعید خسروی از داراب فارس تشکر کردند.

آقای رضا جعفری از نیشابور در پیامی نوشتند: "یا فاطمة الزهرا! خیلی نوکر و غلامتم."

آقای حسین بقایی شافعی اشعری از شاهین دژ که خود را اهل سنت معرفی کردند، نوشتند: "حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) نور چشم تمام اهل سنت است. ناصبی‌های داعشی هم یک میلیارد بار غلط کردند."

آقای عبدالرضا عساکره از خوزستان و دوستان زیاد دیگری هم امشب لطف و عنایت و مرحمتشان شامل حال ما شده است، مهربانی می‌کنند و با دستان مهربانشان به برنامه زنده «حبل المتین» پیام می‌دهند.

امشب شب ولادت حضرت زهرای مرضیه (سلام الله علیها) و همسر نازنین و مکرم آقاجانمان حضرت حیدر کرار امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) است. بنابراین باید به صورت ویژه به آقاجانمان حضرت امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) هم تبریک بگوییم.

صلی الله علیک یا امیرالمؤمنین؛ عشق و ارادت و محبتی که در دل‌هایتان است گوارای وجودتان باد. هر دمی که ما می‌زنیم و هر بازدمی که از وجودمان خارج می‌شود همگی به عشق و ارادت و محبت امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) است.

نگاه و مراجعه‌ای به دلتان کنید تا بفهمید وقتی که اسم، القاب، اوصاف و فضایل امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) را می‌شنوید چه حالی به دلتان دست می‌دهد.

اگر دلتان از محبت حضرت امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) به جوش می‌آید، خنک می‌شود و لذت می‌برد بدانید که در مسیر امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) هستید و به آن حضرت عشق و ارادت و محبت دارید.

اگر خدای نکرده با شنیدن اوصاف و کرامات حضرت امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) حال خوبی به شما دست نمی‌دهد تکلیفشان مشخص است. البته بنده اعتقاد دارم چنین افرادی هرگز در میان بیننده‌ها و مخاطبان «شبکه جهانی ولایت» نیست.

عزیزان شیعه ما حضرت امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) را به عنوان ولی و امام و همچنین عزیزان اهل سنت ما آن بزرگوار را به عنوان امیر و خلیفه دوست دارند و به ایشان محبت دارند. ان‌شاءالله این محبت گوارای وجودتان باشد!

تماس بینندگان برنامه:

ما از این لحظه می‌خواهیم تلفن‌های عزیزان بیننده را پاسخ بدهیم. عزیزان شیعه ما زمانی که روی خط ارتباطی می‌آیند، لطف و عنایت کنند در شام ولادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) مطلبی نگویند که کام عزیزان اهل سنت ما تلخ شود.

آقا کامران از ارومیه اولین بیننده‌ای که قرار است با ایشان صحبت کنیم از برادران اهل سنت ما هستند. آقا کامران سلام به شما:

بیننده (آقا کامران از ارومیه – اهل سنت):

سلام، خسته نباشید.

مجری:

ممنونم، شب شما بخیر، در خدمت شما هستیم.

بیننده:

می‌خواستم از حاج آقا سؤالی بپرسم. در ارومیه روی یکی از کوه‌ها مکانی سیمانی است که می‌گویند جای پای حضرت علی (سلام الله علیه) است.

زمانی که شما می‌توانید یک سیمان را بریزید و می‌گویید که جای پای حضرت علی است و به واسطه آن ده، بیست میلیون تومان پول جمع می‌کنید، حضرت عمر نمی‌تواند یک شلاق به زمین بزند؟!

آیا شلاق زدن عمر ممنوع است، اما زمانی که یک پای سیمانی درست کردند و مردم در آنجا پول جمع می‌کنند این مطالب را بیان نمی‌کنید.

مجری:

این مکان در کجاست؟

بیننده:

در ارومیه است که تعداد این ردپاها از 50 مورد بیشتر است.

مجری:

جای پای حضرت امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) است؟!

بیننده:

حضرت علی اصلاً در ایران نیامده است، اما مکانی را درست کردند که جای پای حضرت علی است و معتقدند که هرکسی از این راه بالای کوه برود و بیاید بختش باز می‌شود.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

آقا کامران شما تا به حال دیدید که کسی از این طریق بالای کوه رفته باشد و بختش باز شده باشد، یا نه؟!

بیننده:

هر هفته حدود 100 تا 200 نفر شیعه از این مسیر بالای کوه می‌روند، اما نمی‌دانیم بختشان باز می‌شود یا نه.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

عزیز من این‌طور خرافات در میان شیعه و اهل سنت وجود دارد و ما با خرافات هیچ کاری نداریم. هرجایی که کارهای خرافی صورت بگیرد از دیدگاه ما محکوم است، اما اگر حقیقت داشته باشد آن را قبول داریم.

به عنوان مثال اگر جایی تبرک است یا صالحی از صالحان خداوند متعال در آنجا دفن است و خداوند متعال به برکت یک صالح یا ولی که در مکانی مدفون است کراماتی قرار داده است و مشکلاتی در آنجا حل شود و در او هیچ شک و شبهه‌ای نیست.

قضایایی مطرح می‌شود مبنی بر اینکه این مکان جای پای حضرت علی یا عمر بوده است که جزو خرافات است. آقا کامران ما بخیل و حسود نیستیم؛ شما می‌توانید کراماتی در مورد خلفا نقل کنید و ما هیچ ایرادی نمی‌گیریم.

حرف ما این است که اگر چنانچه برای خلیفه دوم کرامت نقل می‌کنید و ما مشابه آن را برای امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) نقل کردیم، ادعا نکنید که شما مشرک، کافر و مهدور الدم شدید.

ما به دنبال این هستیم که وقتی برای خلفا کراماتی نقل می‌کنید، اگر نسبت به ائمه طاهرین (علیهم السلام) و اهلبیت (سلام الله علیهم اجمعین) هم مطالبی نقل شد انکار نکنید و موجب کفر و شرک ندانید.

بیننده:

حاج آقا در ارومیه نصف مردم کرد و نصف دیگر ترک هستند که شیعه و سنی با هم ترکیب شده‌اند. در اینجا روزی صد مرتبه در مورد حضرت علی نوحه می‌گذارند که ما منکر آن نیستیم.

مجری:

آقا کامران استاد به این مطلب شما پاسخ دادند، شما چرا دومرتبه به حرف اول خود برگشتید. الان کسی به آن مکان رفته که حاجتی گرفته باشد، یا خیر؟!

بیننده:

بنده نمی‌دانم، تنها صحنه‌ای که دیده بودم را برای شما بیان کردم.

مجری:

شما در این زمینه تحقیق کنید و ببینید کسانی که به این مکان رفتند حاجت گرفتند، یا نه و به ما اطلاع بدهید. شما می‌توانید با برنامه ما تماس بگیرید و به ما اطلاع بدهید.

بیننده:

چشم. مطلب دوم من این است که اگر شما به ارومیه بیایید و از بزرگان ما بپرسید، به شما خواهند گفت زمانی که پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) وفات کردند حضرت فاطمه به حضرت محمد بی‌توجهی کرد و با تمام بی‌شرمی از حضرت ابوبکر زمین خود را مطالبه کرد. این در حالی است که در قدیم قانونی وجود داشت که کسی نباید روی حرف پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) حرف بزند.

حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) تنها منتظر بود تا حضرت محمد فوت کند که ایشان بروند زمین خود را از ابوبکر مطالبه کنند و حضرت علی هم این مطلب را می‌دانست. ما اهل سنت این اقدام ایشان را بد می‌دانیم.

مجری:

آقا کامران ما این مطالب را در گذشته پاسخ دادیم. شما قبلاً «شبکه جهانی ولایت» را تماشا می‌کردید؟!

بیننده:

بله، قبلاً هم «شبکه جهانی ولایت» را تماشا می‌کردم.

مجری:

چه کسی این مطالب را بیان کرده است؟!

بیننده:

در ارومیه اگر از کسی بپرسید می‌گوید که 1400 سال پیش حضرت محمد زمینی به بیت المال اهدا کرده بودند، اما زمانی که حضرت محمد وفات کردند حضرت فاطمه زهرا آن زمین را مطالبه کردند.

مجری:

حال به نظر شما واقعیت همین است که الآن می‌شنوید یا موضوع چیز دیگری بوده است؟!

بیننده:

برادر مجتهدان ما چنین مطالبی بیان می‌کنند.

مجری:

بنده الآن از شما می‌پرسم که نظرتان در این زمینه چیست؟!

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

آقا کامران عزیز سطح معلومات شما چقدر است؟!

بیننده:

بنده دیپلمه هستم.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

آیا عربی هم متوجه می‌شوید؟!

بیننده:

تا حدودی متوجه می‌شوم، اما نه زیاد.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

خدا اموات شما را بیامرزد. عزیز دل من شما به کتاب «تاریخ طبری» جلد دوم صفحه 138 مراجعه کنید. در این روایت وارد شده است:

«فکانت خیبر فیئا للمسلمین»

خیبر غنیمت مسلمین بوده است.

«وکانت فدک خالصة لرسول الله»

و فدک ملک خالص رسول الله بود.

تاریخ الطبری، اسم المؤلف: لأبی جعفر محمد بن جریر الطبری، دار النشر: دار الکتب العلمیة – بیروت، ج 2، ص 138، باب ذکر الأحداث الکائنة فی سنة سبع من الهجرة

قانونی طبق آیه قرآن کریم وجود دارد که اگر چنانچه مشرکین از جمله یهود و نصاری ملکی را بدون جنگ در اختیار مسلمانان قرار بدهند متعلق به پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله) است، اما اگر مسلمانان ملکی را با جنگ تصرف کنند متعلق به بیت المال است.

«ذهبی» هم که از علمای بزرگ اهل سنت است، در کتاب «تاریخ الإسلام» جلد دوم همین مسئله را مطرح می‌کند و می‌گوید:

«فکانت أموال خیبر فیئاً بین المسلمین، وکانت فدک خالصة لرسول الله e لأن المسلمین لم یجلبوا علیها بخیل ولا رکاب»

اموال خیبر غنیمت جنگی میان مسلمین بود، اما فدک خالص برای رسول الله بود به دلیل اینکه مسلمانان به آنجا لشکرکشی نکرده بودند.

تاریخ الإسلام ووفیات المشاهیر والأعلام، اسم المؤلف: شمس الدین محمد بن أحمد بن عثمان الذهبی، دار النشر: دار الکتاب العربی - لبنان/ بیروت - 1407 هـ - 1987 م، الطبعة: الأولی، تحقیق: د. عمر عبد السلام تدمری، ج 2، ص 422، باب ذکر صفیة

دقت کنید که ما هر مطلبی که بیان می‌کنیم، همگی از کتب شما اهل سنت است و تصویر آن را هم روی آنتن می‌آوریم تا همه دنیا بدانند.

در کتاب «مسند أبی یعلی» که نویسنده آن از علمای بزرگ اهل سنت است و یکی از شخصیت‌های برجسته است روایتی وارد شده است. در جلد دوم این کتاب صفحه 334 وارد شده است زمانی که آیه شریفه:

(وَ آتِ ذَا الْقُرْبی حَقَّهُ وَ الْمِسْکینَ وَ ابْنَ السَّبِیلِ وَ لا تُبَذِّرْ تَبْذِیرا)

حق خویشاوند و مسکین و راه مانده را بده، و اسراف و زیاده‌روی هم مکن.

سوره إسراء (17): آیه 26

«دعا النبی e فاطمة وأعطاها فدک»

پیغمبر اکرم فدک را به فاطمه بخشید.

مسند أبی یعلی، اسم المؤلف: أحمد بن علی بن المثنی أبو یعلی الموصلی التمیمی، دار النشر: دار المأمون للتراث - دمشق - 1404 - 1984، الطبعة: الأولی، تحقیق: حسین سلیم أسد، ج 2، ص 334، ح 1075

دقت کنید که رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) در زمان حیات خود این مال را به حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) بخشیدند. علمای دیگری از جمله «بلاذری»، «سیوطی»، «شوکانی» و دیگر بزرگان اهل سنت این مطالب را بیان کردند.

از طرف دیگر در کتاب «فتوح البلدان» اثر آقای «بلاذری» که یکی از کتب معتبر اهل سنت است وارد شده است:

«قالت فاطمة لأبی بکر أن رسول الله e جعل لی فدک فأعطنی إیاه»

حضرت فاطمه زهرا به ابوبکر گفت: رسول الله فدک را به من بخشیده است، چرا آن را تصرف کردی؟

«وشهد لها علی بن أبی طالب فسألها شاهدا آخر فشهدت لها أم أیمن»

علی بن أبی طالب شهادت داد اما ابوبکر شهادت او را قبول نکرد تا اینکه أم ایمن شهادت داد.

فتوح البلدان، اسم المؤلف: أحمد بن یحیی بن جابر البلاذری، دار النشر: دار الکتب العلمیة - بیروت - 1403، تحقیق: رضوان محمد رضوان، ج 1، ص 44، باب فدک

آقا کامران وجدان شما قبول می‌کند که علی بن أبی طالب تنها به عنوان خلیفه چهارم و صحابی پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله) شهادت بدهد که پیغمبر اکرم فدک را به حضرت فاطمه زهرا بخشیده است، اما ابوبکر آن را قبول نکند!؟

بعد از اینکه ابوبکر شاهد دیگری مطالبه کرد «أم ایمن» را برای شهادت آوردند که ابوبکر او را هم قبول نکرد و ادعا کرد که او را قبول ندارم. «أم ایمن» صحابی و کنیز رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله) است و در خانه پیغمبر اکرم بزرگ شده است.

برادر بزرگوارم مشاهده کنید که فدک ملک شخصی رسول گرامی اسلام بود که به حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) بخشیدند و زمانی که حضرت فاطمه زهرا فدک را مطالبه کردند، ابوبکر قبول نکرد که فدک را به ایشان برگرداند.

پس از آن حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) «رباح» غلام پیغمبر اکرم و «أم ایمن» را برای شهادت آورد، اما ابوبکر به هیچ وجه قبول نکرد که فدک را به شما نخواهم داد.

مشاهده کنید این مطالب جدید نیستند که شما از مردم ارومیه شنیده باشید، بلکه این علما مربوط به قرن دوم و سوم هجری هستند و این مطالب در کتب شما عزیزان و بزرگواران اهل سنت آمده است.

بیننده:

حاج آقا اسامی این کتب را بگویید تا بنده به علما نشان بدهم.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

تصویر کتاب را به شما نشان دادم.

مجری:

آقا کامران برنامه ما تکرار هم دارد، شما می‌توانید ساعت تکرار برنامه را ملاحظه کنید و در آنجا دوباره اسامی این کتب را بنویسید و ان‌شاءالله اگر خواستید به علما نشان بدهید.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

آقا کامران تکرار برنامه فردا قبل از اذان صبح یک مرتبه پخش می‌شود و بعد از نماز ظهر هم یک مرتبه پخش خواهد شد. اگر دوستان می‌توانند ساعات پخش تکرار برنامه را به آقا کامران بگوید. شما عزیزان برای ما خیلی عزیز هستید.

مجری:

آقا کامران تکرار برنامه فردا ساعت 4:18 دقیقه بامداد یک مرتبه پخش می‌شود و ساعت 13 بعدازظهر هم برنامه مجدد پخش می‌شود.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

عزیز دل من مشاهده کنید ما این مطالب را از کتب شیعه نیاوردیم، بلکه از کتب اهل سنت این مطالب را بیان کردیم. ما با کسی دعوا نداریم و به کسی هم توهین نمی‌کنیم، بلکه حقایق را بیان می‌کنیم.

شما می‌توانید از عزیزان اهل سنت این مطالب را سؤال کنید. اگر عزیزان حاضر شدند، ما افتخار می‌کنیم یک عالم بزرگوار اهل سنت از ارومیه روی خط بیاید و در مورد این مطالبی که بیان کردیم با هم صحبت کنیم. صحبت کردن گناه نیست!!

آیا الآن که حضرتعالی روی خط آمدید ما به شما جسارت کردیم؟!

بیننده:

نه والله. حاج آقا ما کردهای ارومیه با شما فارس‌ها خیلی راحت‌تر هستیم، اما برادران ترک به ما زور می‌گویند و نمی‌گذارند که ما به شما زنگ بزنیم.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

ما هم ترک هستیم. شما ترکی بلدید؟!

بیننده:

بله من ترکی بلد هستم، اما ترک‌های ارومیه نمی‌گذارند که ما با شما تماس بگیریم.

مجری:

آقا کامران استاد با شما ترکی صحبت کردند و خیال شما از این بابت راحت شد.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

آقا کامران دیگر نگویید که ترک‌ها با ما بدرفتاری می‌کنند.

بیننده:

حاج آقا من کرد هستم و به زبان کردی به شما می‌گویم دست شما درد نکند.

مجری:

آقا کامران از شما ممنونیم. بنابراین این موضوع برای شما روشن شد، حال اگر خواستید می‌توانید این مطالب را از علمای خود بپرسید.

اولاً رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) در زمان حیات خود فدک را به حضرت فاطمه زهرای مرضیه (سلام الله علیها) هدیه کردند و اتفاقاً بعد از رحلت رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله) افرادی فدک را از حضرت فاطمه زهرا گرفتند.

این مطلب به این معنا نیست که نعوذ بالله حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) منتظر رحلت رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) باشند تا این زمین را غصب کنند.

فدک متعلق به حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) بوده است و در زمان حیات به ایشان بخشیدند، اما به محض اینکه رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) از دنیا رفتند عده‌ای این زمین را غصب کردند.

داستان از این قرار است، حال شما می‌توانید بازهم تحقیق کنید، تکرار برنامه را ببینید و از علمای خود هم سؤال کنید و ما هم با افتخار در خدمت شما خواهیم بود.

فرصت برنامه ما به پایان رسیده است. دوست داشتیم بیننده‌های عزیز دیگری هم روی خط بیایند تا با آن‌ها صحبت کنیم و مطالبشان را بشنویم.

آقا کامران 15 دقیقه روی خط ارتباطی ما بودند و ان‌شاءالله پاسخ سؤالاتشان را گرفته باشند. شما هروقت سؤال داشته باشید «شبکه جهانی ولایت» با افتخار در خدمت شما هست.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

ما از آقا کامران واقعاً تشکر می‌کنیم. ان‌شاءالله همه از خواب بیدار شویم و حقایق را با جان و دل بشنویم و ببینیم حقایق چه بوده است. آقا کامران عزیز افرادی حقایق را به ما نمی‌گویند، ان‌شاءالله ما به دنبال حقایق باشیم.

مجری:

ان‌شاءالله.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

بنده قبل از انقلاب چندین سال در کرمانشاه منبر می‌رفتم و با دوستان کرد رفاقت زیادی داشتیم. الآن بیش از 30 سال است که ما با کردی فاصله گرفتیم و این زبان یادمان رفته است. اگر یکی از عزیزان چندین هفته با ما کردی صحبت کند به یاد خواهیم آورد.

ان‌شاءالله به حول قوه الهی قرار است که ما در آینده زبان کردی هم در «شبکه جهانی ولایت» راه بیندازیم.

زمانی که زبان کردی در شبکه راه اندازی شد تمرین خواهیم کرد تا زمانی که افرادی همانند آقا کامران روی شبکه می‌آیند به اندازه سلام و علیک کردی با ایشان صحبت کنیم.

مجری:

استاد دعا بفرمایید.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

خدایا تو را قسم می‌دهیم به آبروی محمد و آل محمد فرج مولای ما امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نزدیک بگردان، قلب نازنینشان را با ظهورش مسرور بگردان، ما را مشمول عنایات ویژه آن بزرگوار قرار بده.

خدایا به برکت حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) حوائج ما، حوائج دست اندرکاران «شبکه جهانی ولایت»، حوائج مؤسس و مشرف عالی «شبکه جهانی ولایت»، حوائج بینندگان عزیز مخصوصاً عزیزان ولایت یاور را برآورده نما.

خدایا عزیزان ما در عراق، سوریه و یمن و دیگر بلاد اسلامی گرفتارند، به آبروی حضرت زهرای مرضیه (سلام الله علیها) از همه آنان رفع گرفتاری بفرما، دعاهای ما را به اجابت برسان.

والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته

مجری:

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خیلی خوشحال هستیم که در ساعات پایانی سال 1395 خدمت شما رسیدیم و آخرین برنامه «حبل المتین» را تقدیم حضور شما کردیم.

دعا کنید که خداوند متعال به ما توفیق بدهد تا بتوانیم مدافع حقیقی و واقعی حریم ولایت مولا امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) باشیم. ولادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را به مادران و بانوان سرزمین تبریک عرض می‌کنم، پیشاپیش عیدتان مبارک باشد.

خدانگهدار



Share
* نام:
* پست الکترونیکی:
* متن نظر :
  

آخرین مطالب