2024 March 29 - جمعه 10 فروردين 1403
چرا خدا سکینه در آیه غار را بر همراه پیامبر (صلی الله علیه و آله ) نازل نکرد؟
کد مطلب: ١٤١٩٨ تاریخ انتشار: ٢٩ مهر ١٤٠٠ - ١٩:٠٦ تعداد بازدید: 2274
ویژه ها » ویژه ها
چرا خدا سکینه در آیه غار را بر همراه پیامبر (صلی الله علیه و آله ) نازل نکرد؟

کلیپ



مطالب مرتبط:
حق با که بود؟ حضرت زهرا (سلام الله علیها) یا خلیفه اول؟ولادت امیرالمؤمنین (علیه السلام) در کعبه از زبان امام حسن (علیه السلام) پاسخ به شبهه بت خانه بودن کعبه در ولادت امیرالمؤمنین (علیه السلام)اولین کتب رجالی شیعه
Share
1 | محمد | Iran - Tehran | ١٥:٥٨ - ١٢ آبان ١٤٠٠ |
خدا خیرتون بده حضرت استاد یزدانی عزیز
2 | امیر | Iran - Tehran | ٢٠:٢٨ - ٠٥ آذر ١٤٠٠ |
سلام عرض می کنم خدمت همه مسئولین محترم موسسه تحقیقاتی حضرت ولیعصر(عجل الله تعالي فرجه الشریف) ببخشید اخیرا در فضای مجازی دیدم که یکی از وهابی ها شبهه کرده بود امام علی علیه السلام در شب لیلة المبیت علم غیب داشت و می دونست خطری نداره براش و مشرکین ایشون رو نمی کشن پس این شب برای ایشون فضیلت نیست اما از طرفی گفته بودن که برای ابوبکر فضیلت هست چرا؟ چون که ابوبکر علم غیب نداشت و هر لحظه می تونستن بکشنش ولی نمی دونست و خدا اون و پیامبر رو در غار نجات داد می خواستم بپرسم آیا چون امیرالمؤمنین علیه السلام علم غیب داشت و می دونست قراره چه اتفاقی براش بیوفته شب لیلة المبیت برای ایشون فضیلت به حساب نمیاد؟ ممنونم سلامت باشید انشاء الله

پاسخ:
با سلام
خداوند در قرآن از این عمل امیرالمومنین علیه السلام تجلیل کرده است و همین برای فضیلت امیرالمومنین علیه السلام کفایت می کند.
از طرفی دیگر امیرالمومنین علیه السلام بدون چون چرا دستور پیامبر صلی الله علیه و آله را پذیرفتند و مطیع محض پیامبر صلی الله علیه و آله بودند که نشان از ایمان بالای امیرالمومنین علیه السلام است؛ اما ابوبکر در غار به حرف پیامبر صلی الله علیه و آله ایمان نداشت و هرچه پیامبر صلی الله علیه و اله می فرمود نترس خدا با ما است؛ اما ابوبکر به شدت مضطرب بود و می ترسید لذا خداوند فقط سکینه را بر پیامبر صلی الله علیه و آله نازل کرد در حالی که در آیات دیگر قرآن هر جا مومنی کنار پیامبر صلی الله علیه و اله بوده است سکینه را هم بر پیامبر و هم بر آن مومنین نازل می کرد که این هم خود دلیلی بر عدم ایمان ابوبکر است.
اهل بیت علیهم السلام از علم غیب در امور روز مره زندگی خود استفاده نمی کنند همان طور که انبیاء برای امور روز مره خود معجزه نمی کنند؛ بلکه استفاده از علوم ماورایی و همچنین قدرت های ماورایی در جایی است که مسئله هدایت مردم مطرح باشد.
در روایات شیعه هم داریم که علم اهل بیت علیهم السلام علی اشائی است یعنی هر وقت اراده کنند که نسبت به مسئله ای آگاهی داشته باشند در همان لحظه آن مسئله را می دانند؛ اما اگر چنین اراده ای نکنند، خودشان نخواسته اند که نسبت به آن موضوع اطلاع پیدا کنند.
موفق و موید باشید
گروه پاسخ به شبهات
موسسه تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
   
* نام:
* پست الکترونیکی:
* متن نظر :
  

آخرین مطالب
پربحث ترین ها
پربازدیدترین ها